Vždy som mala vlasy ostrihané po plecia, mám ich jemné a bez objemu a často sa uzlajú. Stačí ,že vonku fúka vietor a už mám vlas sám uzlik. S takouto dĺžkou vlasov som sa zoznámila aj s mojím priateľom. Ale po čase ma prehovoril aby som si nechala narásť dlhšie vlasy. A ja ich neznášam ,vyzerá to hrozne a keďže sú jemné a bez objemu aj tak stále nosím cop. Skúšala som už všetko možné aj nemožné z vlasovej kozmetiky,ale gény neprerobiš. Chcem sa dať opäť ostrihať na moju pôvodnú dĺžku, ale priateľ s tým nesúhlasí. Ako ďalej to sa fakt mám rozísť kvôli vlasom ?
To nie je o vlasoch, ale o kontrole... nechces sa vystrihat na 1cm, ale po plecia pre pana...ked sa bude chciet kvoli tomu rozchadzat, nech ide...
Ja by som mu povedala, že také vlasy nechcem a keď chce ,pmôže ti zaplatiť predĺženie ak s tým suhlasis. Hneď ho to prejde keď ho to bude stáť 800 e. Lebo je to presne taký istý nezmysel čo chce od teba. Musíš ísť na neho jeho taktikov.😀
Priateľ s tým nesúhlasí? A ty mu diktuješ ako sa má ostrihať tiež? Vymeň manipulátora vedľa seba a vlasy si ostrihaj ako chceš ty.
Ostrihaj sa a buď si zvykne alebo pôjde ďalej.
Nie nerozchádzaj sa ale normálne sa aj ostrihaj.
Keď uvidí ze ty sa cítiš lepšie, si spokojnejšia možno pochopí. Ak nie tak jeho chyba. 🙂
Pripadne si si istá ze sa ti krátky strih hodí?
Možno nájsť skúsenú kaderníčku ktorá by ti poradila k tvojmu tvaru tváre správny strih