Keď fúka vietor, tak sa mi robia uzlíky na vlasoch

9. nov 2024

Vždy som mala vlasy ostrihané po plecia, mám ich jemné a bez objemu a často sa uzlajú. Stačí ,že vonku fúka vietor a už mám vlas sám uzlik. S takouto dĺžkou vlasov som sa zoznámila aj s mojím priateľom. Ale po čase ma prehovoril aby som si nechala narásť dlhšie vlasy. A ja ich neznášam ,vyzerá to hrozne a keďže sú jemné a bez objemu aj tak stále nosím cop. Skúšala som už všetko možné aj nemožné z vlasovej kozmetiky,ale gény neprerobiš. Chcem sa dať opäť ostrihať na moju pôvodnú dĺžku, ale priateľ s tým nesúhlasí. Ako ďalej to sa fakt mám rozísť kvôli vlasom ?

nika_val
9. nov 2024

Nie nerozchádzaj sa ale normálne sa aj ostrihaj.
Keď uvidí ze ty sa cítiš lepšie, si spokojnejšia možno pochopí. Ak nie tak jeho chyba. 🙂

Pripadne si si istá ze sa ti krátky strih hodí?
Možno nájsť skúsenú kaderníčku ktorá by ti poradila k tvojmu tvaru tváre správny strih

anjelicek26
9. nov 2024

To nie je o vlasoch, ale o kontrole... nechces sa vystrihat na 1cm, ale po plecia pre pana...ked sa bude chciet kvoli tomu rozchadzat, nech ide...

mimi852021
9. nov 2024

Ja by som mu povedala, že také vlasy nechcem a keď chce ,pmôže ti zaplatiť predĺženie ak s tým suhlasis. Hneď ho to prejde keď ho to bude stáť 800 e. Lebo je to presne taký istý nezmysel čo chce od teba. Musíš ísť na neho jeho taktikov.😀

1ryba
9. nov 2024

Priateľ s tým nesúhlasí? A ty mu diktuješ ako sa má ostrihať tiež? Vymeň manipulátora vedľa seba a vlasy si ostrihaj ako chceš ty.

januska12323
9. nov 2024

Ostrihaj sa a buď si zvykne alebo pôjde ďalej.