Kde kupujete značkovú kozmetiku?

katie23
5. dec 2024

Rada by som sa chcela spýtať na ktorých stránkach objednávateľ značkovú kozmetiku. Nerada by som zaplatila veľa peňazí za Dupe. Jedná sa o značku Huda beauty, Anastázia Beverly, Charlotte Tilbury...

melanta
5. dec 2024

Čo neviem kúpiť niekde priamo v kamennej predajni, to objednávam z oficiálnych stránok. Myslím, že všetky tebou spomínané značky majú vlastné eshopy.

jolie208
5. dec 2024

@katie23 cultbeauty, lookfantastic

raffaella
5. dec 2024

@katie23 Cult beauty, niche-beauty, Lookfantastic, Sephora...

katie23
autor
5. dec 2024

@raffaella A Sephora má aj SR stránku...

melanta
5. dec 2024

@katie23 určite nie, ale kľudne si to objednaj z originálnych stránok daných značiek. Ja tak kupujem bežne.

procrastique
5. dec 2024

z českej sephory sa dá objednať aj na svk

raffaella
5. dec 2024

@katie23 z českej si to môžeš, slovenská Sephora nie je.

marketa7584
5. dec 2024

V notinu osobne v Brne nebo eshop

majamat
5. dec 2024

notino, douglas, sephora, elnino a kedysi aj z anglicka.

stanzi
5. dec 2024

@katie23 Cultbeauty alebo Lookfantastic. Z oficialnych stranok by som konkretne tieto znacky neobjednavala, sice dorucuju na Slovensko, ale budes platit DHLku preclenie balika...

majamat
5. dec 2024

@stanzi z cultbeauty neplatis? kedysi som odtial objednavala, ale uz eto davno.

stanzi
5. dec 2024

@majamat Nie neplatis, maju sklady aj v europe 🙂

katie23
autor
5. dec 2024

@stanzi A stranku www.deloox.com poznáte...je z Holandska

katie23
autor
5. dec 2024

@stanzi Teraz tam je zľava napríklad na Anastázia Beverly z 58 na 36...len neviem ako to funguje..

katie23
autor
5. dec 2024

@stanzi Napríklad od Anastázia Beverly chcem Sugar paletky a neviem ju nikde zohnať...či sa mam popozerať po bazároch?

stanzi
5. dec 2024

@katie23 Deloox vobec nepoznam, takze neviem. Ale recenzie na Trustpilote nevyzeraju bohvieako. Bazar fakt neviem ci mas pozerat, to uz musis ty vediet, ci chces aj pouzitu alebo nie 🙂 Inak Mini Sugar maju na ceskej Sephore.

guudy
5. dec 2024

Este pridam tip na https://www.spacenk.com/uk/home
Posielaju na Slovensko.

majamat
5. dec 2024

@stanzi ok, diky. este aj s beautybay som kedysi objednavala. tam tiez neviem ako to codi.

kofa77
5. dec 2024

nieoco mas aj na niche-beauty, Nemecko, obcas mavaju zlavy napr. 20%, Lisa Eldridge, Hourglass napr...

muchotrafka298
5. dec 2024

Sephoru si mozes objednat z ceskej alebo polskej stranky, obidve dorucuju aj na Slovensko.Mas Lookfantastic, Cultbeauty alebo oficialne stranky. Len pozor, ak to ide mimo EU, budes platit dan automaticky a nad 150 EUR aj clo. Na toto nezabudni, lebo Ti to nakup predrazi.

katie23
autor
5. dec 2024

@muchotrafka298 Ja som dostala tip aj na stránku www.hudabeaty.com teraz boli obrovské zľavy, ale bála som sa objednať🫣

muchotrafka298
6. dec 2024

@katie23 ide to z krajiny mimo EU, takze tam platis automaticky dan a od tych 150 EUR aj clo. Ked pozries prispevky tu, je tu pisane aj o objednavani z tejto stranky. Tam sa nemusis bat objednat, je to OK. Len sa Ti nakup predrazi.