Rada by som sa chcela spýtať na ktorých stránkach objednávateľ značkovú kozmetiku. Nerada by som zaplatila veľa peňazí za Dupe. Jedná sa o značku Huda beauty, Anastázia Beverly, Charlotte Tilbury...
z českej sephory sa dá objednať aj na svk
V notinu osobne v Brne nebo eshop
notino, douglas, sephora, elnino a kedysi aj z anglicka.
@stanzi A stranku www.deloox.com poznáte...je z Holandska
Este pridam tip na https://www.spacenk.com/uk/home
Posielaju na Slovensko.
nieoco mas aj na niche-beauty, Nemecko, obcas mavaju zlavy napr. 20%, Lisa Eldridge, Hourglass napr...
Sephoru si mozes objednat z ceskej alebo polskej stranky, obidve dorucuju aj na Slovensko.Mas Lookfantastic, Cultbeauty alebo oficialne stranky. Len pozor, ak to ide mimo EU, budes platit dan automaticky a nad 150 EUR aj clo. Na toto nezabudni, lebo Ti to nakup predrazi.
@muchotrafka298 Ja som dostala tip aj na stránku www.hudabeaty.com teraz boli obrovské zľavy, ale bála som sa objednať🫣
@katie23 ide to z krajiny mimo EU, takze tam platis automaticky dan a od tych 150 EUR aj clo. Ked pozries prispevky tu, je tu pisane aj o objednavani z tejto stranky. Tam sa nemusis bat objednat, je to OK. Len sa Ti nakup predrazi.
Čo neviem kúpiť niekde priamo v kamennej predajni, to objednávam z oficiálnych stránok. Myslím, že všetky tebou spomínané značky majú vlastné eshopy.