Kde kúpiť kvalitnú parochňu / tupé (alopécia)
Ahojte 🙂 Prosim vás, viete niekto odporučiť predajne / salóny, kde možno kúpiť kvalitné parochne alebo tupé (v angličtine sa to volá topper, taka poloparochňa)? Mám alopéciu a lysiny sa aktuálne ťažšie zakrývajú, tak hľadám riešenia. Ideálne BA a okolie alebo stredné Slovensko, ale budem vďačná za akýkoľvek tip. Ďakujem! 🙂
@kiki68 a vies mi prosim ta odporucit konkretne studio, kde to kupila kamoska? 🙂
@siobhan277 ona kupila vo Viedni, len tu pobocku zavreli teraz, bola na Alserbachstraße pod sietou Roma Friseurbedarf, tato siet ma parochnove studia. Ona si dava aj predlzovat vlasy a este na to si zapina ako taky pricesok. Ma to pekne, ona mi to ukazovala ako to vyzera nezapnute. Prvy raz som to videla vtedy .
v bratislave na krížnej napr, tam chodím s kamoškou vyberať, alebo parochne.sk a tam si nájdeš pobočky čo maju
zahustovače vlasov sa volá , majú aj tie
inak je jedno či vieden alebo ba, tieto veci vyraba par firiem vo svete a od nich to tahaju
na instagrame som videla dost vela videii a študii ale to su zahraničné
to čo maju vo viedni to maju tie isté aj v blave , len cena je ina, boli sme tam aj tam
Predajna s parochňami je aj pri Figare na Račianskej, tak oproti - krížom od Figara pod činžiakom...tam si kupila kamoška, je spokojná, aj jej poradili...
Ďakujem krásne všetkým! 🙂
@siobhan277 ahoj, riešim ten istý problém :( prosim poradili ti v tých predajniach ako ti tu odporucili? Zaujimalo by ma, či tie výrobky vyzerajú prirodzene. Ďakujem pekne 🙂
@siobhan277 Ja by som isla priamo do studia pre parochne, vedia to spravit priamo na mieru. Dve su v Bratislave o ktorych viem, viacere su vo Viedni. Tak je zarucena kvalita a odtien vlasov. Kamoska take nieco kupila tiez v studiu a dalsie u jej kadernika.