Kde kúpiť kvalitnú parochňu / tupé (alopécia)
Ahojte 🙂 Prosim vás, viete niekto odporučiť predajne / salóny, kde možno kúpiť kvalitné parochne alebo tupé (v angličtine sa to volá topper, taka poloparochňa)? Mám alopéciu a lysiny sa aktuálne ťažšie zakrývajú, tak hľadám riešenia. Ideálne BA a okolie alebo stredné Slovensko, ale budem vďačná za akýkoľvek tip. Ďakujem! 🙂
@kiki68 a vies mi prosim ta odporucit konkretne studio, kde to kupila kamoska? 🙂
@siobhan277 ona kupila vo Viedni, len tu pobocku zavreli teraz, bola na Alserbachstraße pod sietou Roma Friseurbedarf, tato siet ma parochnove studia. Ona si dava aj predlzovat vlasy a este na to si zapina ako taky pricesok. Ma to pekne, ona mi to ukazovala ako to vyzera nezapnute. Prvy raz som to videla vtedy .
v bratislave na krížnej napr, tam chodím s kamoškou vyberať, alebo parochne.sk a tam si nájdeš pobočky čo maju
zahustovače vlasov sa volá , majú aj tie
inak je jedno či vieden alebo ba, tieto veci vyraba par firiem vo svete a od nich to tahaju
na instagrame som videla dost vela videii a študii ale to su zahraničné
to čo maju vo viedni to maju tie isté aj v blave , len cena je ina, boli sme tam aj tam
Predajna s parochňami je aj pri Figare na Račianskej, tak oproti - krížom od Figara pod činžiakom...tam si kupila kamoška, je spokojná, aj jej poradili...
Ďakujem krásne všetkým! 🙂
@siobhan277 ahoj, riešim ten istý problém :( prosim poradili ti v tých predajniach ako ti tu odporucili? Zaujimalo by ma, či tie výrobky vyzerajú prirodzene. Ďakujem pekne 🙂
@mandy333 Ahoj 🙂 este som tam nebola, neviem ti povedat. Este som sa neodvazila, len som robila prieskum. Podla stranky maju otvorene aj dnes (v sobotu), od 9tej do 13tej, tak to aktualne zvazujem ci tam ist.
@siobhan277 v Čechách je baba, čo má stránku nahlave.cz, má aj 2 toppery, ja som ich skúšala, ale nesadli mi. predáva aj parochne a je veľmi ochotná. alebo skús Haironfleek by Salma, ma tam aj return policy, tuším do 2tyz môžeš vratit
@mandy333
@siobhan277 uprimne máte asi 4 vyrobcov parochni na svete ,moc si toho nevynavyberate ale ano su aj také že skutočne nerozoznáš
ak sa moc leskne tak detským pudrom zasypať a je to dobré hlavne pri umelom vlase
by ste sa čudovali kolko pričeskov a parochni maju herečky
@salonka22 ako mysliš že to upravuju
dáš na umelu hlavu , nechaš nech sa vystrie vlas, kondicionerom a lakom upravia tvar ako je strih alebo fotka, niekedy ofina ak je dlhšia žiletkou zostrihneš ale to málokedy
inak to vytvarovanie žiadna veda, tam ta strih ani nepustí nejak
chodim s kamoškou pravidelne kupovat ale umelý vlas, vyskuša si model a potom raz za pol roka si kupuje už cez net kym ju neomrzi farba alebo strih
iné je bez ofiny čo majú sietku v predu ano ta sa pristriháva priamo na hlave
nosí hlavne krátke lebo dlhe sa dost ničia nosenim spodok vlasu
čo sme pozerali tak nenjak neuznáva prifarbovanie dodatočne alebo strihanie, pretože máš tolko farieb a strihov že skutočne netreba
a ked si pozrieš kod aj ean rovnaky ho najdeš aj v blave aj vo wiedni
@sara07 Nevysvetlila si tých 4 vyrobcov. Keď sa pozrieš na parochne Lusta, Highline, Milano Wigs, Madison Wigs, Follea atď, každý má tie parochne trochu iné, rovnako ako syntetické Raquel Welch, Ellen Wills atď, atď. Vyrobcovia to dodajú odberateľovi, ten s tým ďalej robí (farbenie, bleach sieťky, strih).
@mandy333 ahoj, dnes som bola v tom obchode s parochnami na Kriznej. Sice som zatial nic nekupila, ale co to som poskusala, a pani predavacka bola uzasna. Takze odporucam ist aspon skusit. Daco ti poradia, skusis nejake parochen, uvidis ako sa v tom budes citit. 🙂 maju tam aj parochne z ludskych vlasov na odskusanie, nie len umele.
@siobhan277 a aký je to pocit mať to na hlave? Citiť,že tam je niečo naviac? Tiež,mám riedke vlasy na temene.
@schauma123 ano, citit, ale tiez velmi zalezi. Mne napr poradili, ze by mi neodporucili take tie toppery, lebo tam su sponky, cize aby mi to nezatazovalo moje vlasy (ja to mam tak, ze mam viacero lysin, ktore priebezne zarastaju a zaroven sa robia nove, ale teda mam este nejake vlastne vlasy) a z parochni mi odporucila take, co nie su prilis huste. Opat preto, ze mam este vlastne vlasy. A naozaj, ked som skusila taku plnu parochnu, tak to bolo ako ciapka, ani to pekne nevyzeralo. Ale ked sme skusili taku redsiu parochnu, cize menej vlasov tam bolo, tak to sedelo celkom fajn, vyzeralo to lepsie. Ale tak isteze to citit, ze mas nieco naviac na hlave. Inak este ti odporucim Salon Magdalena, ja ich sledujem na insta, su v Cechach ale da sa aj objednat. Oni vela robia aj take toppery, volaju to pesinky. Skus ich pozriet a pripadne kontaktovat cez instagram / mail. Ale pre zistenie aky je to pocit a mozno aj take prve poradenie, odskusanie, odporucam ozaj tu predajnu na Kriznej. Velmi mila pani predavacka. 🙂
@siobhan277 ja ti poviem podla kamošky , že ono si na to zvykneš , ona napr sa nám stalo že si párkrát overila či ju má , že či si ju nezabudla dat a nevybehla len tak , a to sme boli hodinu už spolu 😂😂j hlavne to netreba riešit, všetko je v hlave
inak ja nemusím mať topper ani parochnu a veru ked som tam bola som si kupila , nestiham kaderničku ,neriešim a ten topper super vec
@siobhan277 ďakujem krásne za radu 🌹
@siobhan277 Ja by som isla priamo do studia pre parochne, vedia to spravit priamo na mieru. Dve su v Bratislave o ktorych viem, viacere su vo Viedni. Tak je zarucena kvalita a odtien vlasov. Kamoska take nieco kupila tiez v studiu a dalsie u jej kadernika.