Kde kúpim dobré napodobeniny voňaviek?

viktoria12
22. sep 2023

Ahojte páčia sa mi nejaké voňavky neviete poradiť kde kúpiť podobne im len lacnejšie?

viktoria12
autor
22. sep 2023
liusa82
22. sep 2023

ja mám doma aj originál vône ale aj napodobeniny som skúšala a najviac som bola spokojná čo boli identické tak krásne vône,neness a la rive

wishes
22. sep 2023

krasnevone.sk skus

nisa1980
23. sep 2023

@viktoria12 Prečo chcete kupovať napodobneniny? Veď napríklad Marionnaud má zľavy 30% , tak si dobrý parfém 50ml už viete kúpiť za cenu okolo 50 euro. 30 ml ešte za menej.A napríklad Douglas máva aj 40% zľavy vo výpredajoch. Nikdy by som si napodobneniny nekúpila. Už len z úcty k parfumerovi, čo vytvoril originál.

liusa82
23. sep 2023

@nisa1980 no len kolkokrát mi napodobenina vydržala dlhšie voňať na sebe ako drahý originál 🙂Lebo mám aj také🙂 preto som už aj k originálom skeptická.Volakedy som aj ja silou mocou bola iba za originál.Ked ešte za tie peniaze bola aj exkluzívna výdrž..čo zase ale neplatí na všetky samozrejme

aljen
23. sep 2023

@viktoria12 a skusala si Yodeyma parfumy, alebo FM.
Tu FM-PARFEMY.sk
Maju skvely vyber a aj Alive parfum 🙂

nisa1980
23. sep 2023

@liusa82 Neviem kde nakupujete. Ale napríklad kamošky si kupovali v Notine El nine a v kadejakých internetových obchodoch a ich parfémy nikdy nevonali a ani nevydržali tak ako moje. Ja najčastejšie nakupujem v Marionnaud, Rakúskom Douglase, alebo z Francúzskej sephory odkedy sa dá u nich objednávať na Slovensko. Dior kupujem priamo z od Diora, tiež sa dá objednať na Slovensko.

viktoria12
autor
24. sep 2023

@aljen neskúšala neviem ako nájsť tam ten parfém . Zas nechcem objednať úplne inú vôňu .

aljen
24. sep 2023

@viktoria12
https://www.fm-parfemy.sk/Damsky-parfum-FM-716-...
myslim, že tento hladaš a ak si náhodou z košic, alebo z východu majú aj predajnu, kde si môžeš parfemik aj vyskúšať 🙂

martamar
25. sep 2023

@viktoria12 ja som kedysi objednavala z Elnina,bola som spokojna,tiez som spokojna aj s Notinom a Krasnevone.sk

palomka
25. sep 2023

@aljen kde je prosím predajňa?

aljen
25. sep 2023

@palomka na Alžbetinej 11 v Košiciach. maju otvorené každý deň do 17.30 a aj v sobotu do 14tej. možeš si tam všetky vyskúšat a ked nie su momentálne na predajni nie je problém objednaju a potom volajú, že už sú skladom. 🙂

patrisaa
26. sep 2023

Bezkonkurenčne najlepšie napodobeniny parfúmov čo mám skúsene sú 👌https://www.essens.sk/perfumes_by_scent_w.php fakt výrazná vôňa a široká ponuka vôni. Mne raz priniesla jedna klientka vzorkovník, že nech si to povoniam a boli ozaj mega. Nemusím popravde takýchto predajcov 😅 ale tieto ma oslovili. Krásne vône som tiež mala ale za mňa nie👎🏻veľmi slabé toaletné vody, vôňa rýchlo vyprchala.

katkaa01
26. okt 2023

@nisa1980 v Marionnaud sú predrazene parfemy.Moj parfém stoji inde v zľave 53e a v Marionnaud v zľave ten istý 82e čiže to je fakt dobrý rozdiel

mery34
14. jún 2024

@viktoria12 Ja som vyskusala vsetky mozne aj nemozne duplikaty sveta. Az som raz natrafila na cadence parfem a tym sa NIČ nevyrovnalo. Vydrzia mi aj do dalsieho rano na pokozke, niektore dlhsie ako original.

oblecenie99
14. jún 2024

@aljen Tak konkrétne od nich som kúpila a nadšená nie som. V obchode to voňalo, aj sa mi páčilo, ale na sebe po dvoch hodinách necítim vôbec. Veľmi rýchlo vyprchala vôňa.

mircalla
14. jún 2024

@nisa1980 Presne tak. Je to rovnake ako si kupovat fejkovu kabelku a uz len z ucty k dizajnerovi by som si to nekupila a totalne tym opovrhujem