Ahojte páčia sa mi nejaké voňavky neviete poradiť kde kúpiť podobne im len lacnejšie?
ja mám doma aj originál vône ale aj napodobeniny som skúšala a najviac som bola spokojná čo boli identické tak krásne vône,neness a la rive
krasnevone.sk skus
@viktoria12 Prečo chcete kupovať napodobneniny? Veď napríklad Marionnaud má zľavy 30% , tak si dobrý parfém 50ml už viete kúpiť za cenu okolo 50 euro. 30 ml ešte za menej.A napríklad Douglas máva aj 40% zľavy vo výpredajoch. Nikdy by som si napodobneniny nekúpila. Už len z úcty k parfumerovi, čo vytvoril originál.
@nisa1980 no len kolkokrát mi napodobenina vydržala dlhšie voňať na sebe ako drahý originál 🙂Lebo mám aj také🙂 preto som už aj k originálom skeptická.Volakedy som aj ja silou mocou bola iba za originál.Ked ešte za tie peniaze bola aj exkluzívna výdrž..čo zase ale neplatí na všetky samozrejme
@viktoria12 a skusala si Yodeyma parfumy, alebo FM.
Tu FM-PARFEMY.sk
Maju skvely vyber a aj Alive parfum 🙂
@liusa82 Neviem kde nakupujete. Ale napríklad kamošky si kupovali v Notine El nine a v kadejakých internetových obchodoch a ich parfémy nikdy nevonali a ani nevydržali tak ako moje. Ja najčastejšie nakupujem v Marionnaud, Rakúskom Douglase, alebo z Francúzskej sephory odkedy sa dá u nich objednávať na Slovensko. Dior kupujem priamo z od Diora, tiež sa dá objednať na Slovensko.
@aljen neskúšala neviem ako nájsť tam ten parfém . Zas nechcem objednať úplne inú vôňu .
@viktoria12
https://www.fm-parfemy.sk/Damsky-parfum-FM-716-...
myslim, že tento hladaš a ak si náhodou z košic, alebo z východu majú aj predajnu, kde si môžeš parfemik aj vyskúšať 🙂
@viktoria12 ja som kedysi objednavala z Elnina,bola som spokojna,tiez som spokojna aj s Notinom a Krasnevone.sk
Bezkonkurenčne najlepšie napodobeniny parfúmov čo mám skúsene sú 👌https://www.essens.sk/perfumes_by_scent_w.php fakt výrazná vôňa a široká ponuka vôni. Mne raz priniesla jedna klientka vzorkovník, že nech si to povoniam a boli ozaj mega. Nemusím popravde takýchto predajcov 😅 ale tieto ma oslovili. Krásne vône som tiež mala ale za mňa nie👎🏻veľmi slabé toaletné vody, vôňa rýchlo vyprchala.
@viktoria12 Ja som vyskusala vsetky mozne aj nemozne duplikaty sveta. Az som raz natrafila na cadence parfem a tym sa NIČ nevyrovnalo. Vydrzia mi aj do dalsieho rano na pokozke, niektore dlhsie ako original.
@aljen Tak konkrétne od nich som kúpila a nadšená nie som. V obchode to voňalo, aj sa mi páčilo, ale na sebe po dvoch hodinách necítim vôbec. Veľmi rýchlo vyprchala vôňa.