K akým typom tváre sa podľa vás hodí tento účes?

Včera o 19:39

Ahoj. K akým typom tváre sa podľa vás hodí tento účes? A musia byť vlasy veľmi husté?
Mám veľmi zničené vlasy, extrémne mi vypadávajú, nemajú vôbec žiadny život tak by som ich chcela ostrihať nakrátko.
Alebo máte typ aj na iný kratší účes?
A je podľa vás veľmi ťažké udržiavať ofinu?
Ďakujem.

rebi789
Včera o 19:45

Ten účes je strašný

autor
Včera o 19:51

@rebi789 😃 a takéto niečo. Nie presne to isté len takto krátke a s ofinou.

rebi789
Včera o 19:53

Hej tak to je už krajšie, ja som mala hustú ofinu a každý deň som si ju musela žehliť aby to dobre vyzeralo takže je to na zváženie 🙂

autor
Včera o 19:58

@rebi789 keď ja mám vpredu tak vlasy že si ich musím dať za uši inak by som mala zákrytu celu tvár. Tak mi padajú dopredu. Neviem si to tak pekne voľné nechat, ak vieš ako myslím. A potom to tak blbo stojí celé.
Takže je ťažké udržiavať ofinu? Ja by som si hneď dala ostrihať na úplne krátke, chlapčensky lebo sa mi to na ženách páči len nemôžem, musím mať zakryté uši.

spanielka44
Včera o 20:36

Autorka ja ti poradim ak máš riedke vlasy tak ofinu určite nie lebo budú vyzerat ešte oveľa riedkejsie… a ano ocina zvykne oveľa viac ‘“mastniet” z cela takze je to dosť komplikovane a plus pravidelne chodiť ku kadernícke na podstrihnutiw ofiny no ja by som do toho nešla 🙂 ja som mala dakedy Mega huste vlasy teraz mám riedke krehké páľave vlasy ktoré tiež nonstop dávam za usi a starám sa o ne pravidelne podstrihavam dávam si kadejaké olejceky a masky nech sú aspoň lesklé keď už nie sú bohaté 😁

apolka77
Dnes o 09:16

Ten prvý sa mne osobne vôbec nepáči . To nosia už také staršie ženy a dobre to vyzera len keď si to vieš tak vyfukat. A máš pevnejšie vkasy.
Z tých čo si dala tak jednoznačne ten posledný. A ak už chces ofinu tak len tak nabok ...

estellas
Dnes o 11:57

Ofinu neodporúčam je s tým veľa roboty.

zuzubb007
Dnes o 12:03

Tak ten prvý účes je úplný des, na takú vyzretu udržiavanu 80tnicku strašne, to ta ako mohol napadnúť taký uces odfoť si tvar podľa toho sa dá usudiť čo ti sekne a čo nie, záleží kvalita, hustota, farba vlasov každému sa hodí ine

zzzzza
Dnes o 12:07

Pekny

priscilla07
Dnes o 13:47

Mne sa páčia všetky.

guiseppinka
Dnes o 13:52

Najdi dobru kadernicku a nechaj si poradit nou. Ona bude vidiet tvoje vlasy, ich stav a podla tohoti nieco navrhne...