Jemné vlasy bez objemu

gesture
16. okt 2023

Ahojte baby,

Ako docielit trochu objemu na mojich splyvavych vlasoch? Skusala som ich aj spostupnit, aby dostali trochu smrncu, ale asi som nenarazila na dobru kadernicku a bolo to este horsie nez takyto klasicky rovny strih. Rozmyslam ako by som im mohla pomoct? Vopred dakujem za akekolvek rady ohladom strihu, farby, produktov, atd. Pekny den!

freepalestine
16. okt 2023

@gesture Si krasna zena. Osobne skoro ziadne produkty nepouzivam, ale velky rozdiel u mna urobi si vlasy vyfenovat “dole hlavou”.

salamistka
16. okt 2023

u mňa jedine objemová trvalá...ja mám o dosť menej vláskov ako ty

zuzka0605
16. okt 2023

ty chces nieco menit??? neblazni...nie som na zeny, ale keby som ta stretla niekde, tak si poviem, ze aka krasna zena.

babulkomale
16. okt 2023

@zuzka0605 ona nepise, ze si pripada skareda. Ona chce mat vacsi objem vlasov.

luci88nka
16. okt 2023

@gesture ako spomenula @freepalestine, vlasy vyfukat dole hlavou, ale kefou cesat pri fenovani z vonkajsej strany len, fenom budes fukat smerom od cela prec a kefovat oproti fenu z vonkajsej strany, potom ked budu suche zdvihnes hlavu a gulatou kefou len konce vytocis dnu a zalakovat. Tiez mam take jemne splyhle vlasy, toto im aspon trocha pomoze 😊

veselo_neveselo
16. okt 2023

A co tak skratit? Na boba, predna dlzka pod bradu. Potom nebudu pod vlastnou vahou take ulezane.
Farbu mas vybornu, s tou netreba nic!

gesture
autor
17. okt 2023

@zuzka0605 dakujem si zlata!! 🙂 niekedy clovek na foto vyzera lepsie nez v skutocnosti 🙂

gesture
autor
17. okt 2023

Dakujem vsetkym za rady! 🙂