Ahojte baby,
Ako docielit trochu objemu na mojich splyvavych vlasoch? Skusala som ich aj spostupnit, aby dostali trochu smrncu, ale asi som nenarazila na dobru kadernicku a bolo to este horsie nez takyto klasicky rovny strih. Rozmyslam ako by som im mohla pomoct? Vopred dakujem za akekolvek rady ohladom strihu, farby, produktov, atd. Pekny den!
u mňa jedine objemová trvalá...ja mám o dosť menej vláskov ako ty
ty chces nieco menit??? neblazni...nie som na zeny, ale keby som ta stretla niekde, tak si poviem, ze aka krasna zena.
@zuzka0605 ona nepise, ze si pripada skareda. Ona chce mat vacsi objem vlasov.
@gesture ako spomenula @freepalestine, vlasy vyfukat dole hlavou, ale kefou cesat pri fenovani z vonkajsej strany len, fenom budes fukat smerom od cela prec a kefovat oproti fenu z vonkajsej strany, potom ked budu suche zdvihnes hlavu a gulatou kefou len konce vytocis dnu a zalakovat. Tiez mam take jemne splyhle vlasy, toto im aspon trocha pomoze 😊
A co tak skratit? Na boba, predna dlzka pod bradu. Potom nebudu pod vlastnou vahou take ulezane.
Farbu mas vybornu, s tou netreba nic!
Dakujem vsetkym za rady! 🙂
@gesture Si krasna zena. Osobne skoro ziadne produkty nepouzivam, ale velky rozdiel u mna urobi si vlasy vyfenovat “dole hlavou”.