Ahojte,
mám veľmi biedne vlasy, jemné a rovno visiace. Myslíte, že nejaká kulma by mi pomohla vytoriť dojem vačšieho objemu a lepšieho tvarovania účesu? Či su to vyhodené peniaze?
Používam tužidlo - gél, fénujem si a tvarujem, zalakujem, ale je to málo efektívne .
Ďakujem za rady
Mam jemne a rovne vlasy.. ak chcem objem, jednoznacne trojkulma.. 🙂 tym, ze ich mam riedke, to nakulmujem fakt za par minut a vyzera to super 👌
dobrý strih - základ.
chápem, všetko čo radíte pomôže. Čo je to trojkulma?
Hod si do googlu 🙂 taka kulma s 3 vlnkami
Mne sa zase osvedčila automatická kulma Babyliss. Keď som mala kratšie vlasy, tak to bolo super. Teraz ich mám dlhé a už mi ich nechce navíjať, možno tenké pramienky, ale to sa mi nechce už toľko s tým babrať. Na objem mi pomáha ešte suchý šampón Batiste. Ten som si vždy šplechla medzi natočené vlasy, ku korienkom a vyzeralo to dobre.
@michaella24 pozrela som automaticku babyliss vyzera to veľmi dobre, chcem skusiť, vyzera to, že sa to musi podariť. Ďakujem za tip, aj trojkulmu som pozrela, babyliss vedie 👍 ďakujem vám
Kulma ti vlasy len znici.
Skus si zobrat lak na vlasy a nastriekat na vlasy a zo spodu tak vyssie preces spravis pekny objem vlasov