Jean Paul Gaultier Scandal (bledoružový)

aneta38
19. nov 2024

Ahojte baby, čo si myslite o tomto parféme? Raz som ho mala možnosť ovoňať v parfumérií a hneď, ako som ho zacítila, tak som sa asi zamilovala.

ssimusska
19. nov 2024

@aneta38 mám ho v zbierke, používam občas. Za mňa fajn. 😄

nenisom
19. nov 2024

Pekná vôňa 😊

aneta38
autor
19. nov 2024

@ssimusska Áno? Tak to je super. Mohla by som sa spýtať, že čo sa týka výdrže?

lavender94
19. nov 2024

Nie je zlý, asi jediny kvetinový parfem ktorý mi vyložene nesmrdí. Ten med to tam krásne dopĺňa. Mám 5ml balenie, rada ho dopoužívam, ale asi to nie je niečo čo by som si kúpila v plnej veľkosti. Výdrž je asi taky priemer, 12 hodin to nedá, na mne tak 4-5

ssimusska
19. nov 2024

@aneta38 ja si dávam na seba max 2 streky a potom za nejakých 5 hodín opakujem. Popravde neviem presne ako dlho ho mám, ale mám 80ml 😄

aneta38
autor
19. nov 2024

@lavender94 Ďakujem za informáciu. Ja keď som ho v parfumérií skúšala aj na papierik, aj na ruku, tak som ho cítila celý deň. Možno tam mali nejaké viac koncentrovanejšie. Ale dobre vedieť, že vydrží pravdepodobne menej.

lavender94
19. nov 2024

@aneta38 to záleží aj od človeka, na mne všeobecne držia vône menej. Ale stále sa nájdu take, ktoré držia viac ako Scandal na mne, takže asi taky priemer.

aneta38
autor
19. nov 2024

@lavender94 Áno, tiež na mne sa parfémy všeobecne nechcú držať nakoľko mám pomerne zmiešanú až mastnú pokožku, takže to akoby zlezie počas dňa. Ale túto Scandal som cítila aj po 6 hodinách, takže neviem.