Je tu nejaká kaderníčka?

vanessa12345
5. jan 2025

Ahojte, veľmi sa mi páči táto farba na vlasy.
Chcela by som mať takéto svetle, mam tmavé hnedé farebne. Mala som ombre z hora tmavšie a na spodok svetlejšie

denisa_deniska
5. jan 2025

@vanessa12345 toto ale nebude na jedno sedenie u kaderníčky, keď ideš z tmavej farby. Pokiaľ nechceš, aby ti odpálila vlasy, doslova. 🙂 ísť do overeného salónu

vanessa12345
autor
5. jan 2025

@denisa_deniska ano to viem, ale nechcem mat žltú farbu keď si umyjem vlasy ja chcem aby stale bola taká pekná farba ako ked prídem z kaderníctva

denisa_deniska
5. jan 2025

@vanessa12345 tak to záleží od tvojho pigmentu, ale každá farba bude po čase ťahať do žlta, pokiaľ sa o to nebudeš starať. Starať v zmysle - ak nie chodiť na pretónovanie ku kaderníčke, min používať “fialové” prípavky na vlasy, ktoré ti budú vyťahovať ten žltý odtieň z vlasov. Ale ak čakáš, že budeš mať takýto odtieň aj po pol roku, tak určite nie. ;)

83lenka83
5. jan 2025

@vanessa12345 je to melir a tónovanie, tonovat sa chodí každý mesiac, odfarbene vlasy sú porovite a preto sa z nich všetko skôr vymyje, starostlivosť o odfarbene vlasy je náročná, treba sa o nich starať úplne inak ako o hnedé. Ja mám roky svetlé vlasy a zakaždým ich musím hydratovať a dodávať živiny, inak by som vyzerala ako so slamou na hlave. Som kaderníčka.

vanessa12345
autor
5. jan 2025

@83lenka83 to je farba krásna 👌

lucia55997
6. jan 2025

Ja som mala roky odfarbene vlasy.. musela som ich vyzivovat, hydratovat lebo inak boli ako slama.. zafarbila som sa na hnedo a opat sa vraciam k blond aj ked starostlivost je narocna.. kludne napis spravu poslem ti zo par foto