Je to obočie v pohode?

12. nov 2024

Cauko, prosím vás myslíte, ze toto púdrové obočie je dobre spravené? Korekcia cca mesiac späť bola robená. Tvar myslím ze je v pohode, to sa mi páči. Skôr ta intenzita, čakala som to výraznejšie. Ked si nalicim oči trosku výraznejšie, tak musím aj obocie namalovat, inak to vyzerá nedobre, take nahé. Od permanentneho make upu som čakala, ze uz nebude vyžadovať úpravu,bolo to moje prvé pudrove a trosku som sklamaná. Ďakujem

laskonka_lasky
12. nov 2024

A aký máš typ pleti? Možno máš mastnejší typ. Mne pudrové moc nedržalo, mám mastný typ

autor
12. nov 2024

@laskonka_lasky mam normálnu pleť s T zónou ale urcite nie mastnú

ivik4
12. nov 2024

Prosim ta nemas foto menej rozmazanu ? Ja si davam tiez len pudrove. Aj rovnaku plet mam

dominikamacakova
12. nov 2024

Neviem čo to je, ale vyzerá to hrozne.

ivik4
12. nov 2024

Toto je moje 2mesiace po korekcii ( foto stara 5rokov ) .
Inak prave 2 tyzdne dozadu som bola tiez, o dalsie 2 tyzdne mam korekciu. Tak som zvedava
Ale uz teraz sa mi zda ze je vyraznejsie nez tvoje, teda 100%.
Ja som raz bola u jednej kocky ktorej farba mi nechytila chytit ani na korekcii. Odvtedy nevymyslam a chodim uz len k mojej povodnej co mi robila to prve na foto

ivik4
12. nov 2024

Prepac novy mobil mi prepisuje a pisem ako madar tym padom 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Malo tam byt *nechcela chytit

autor
12. nov 2024

@ivik4 ďakujem za postreh aj foto, mam malo chĺpkov a tie miesta kde nie su, tam je len taky akoby sivý nádych, asi by to chcelo inú taterku

nika23t
12. nov 2024

Určite by to malo vyzerať inak. Ja by som šla tam, kde Ti to robili a žiadala úpravu. Lebo toto nie je dobrá práca.

slnecnica82
12. nov 2024

Nie nie je, to vyzerá ako vyťahané dvojročné obočie 🤦🏻‍♀️

anjelicek26
12. nov 2024

Vyzera to presne ako pise kocka vyssie 🙄

nika_val
13. nov 2024

Tiež sa pridávam ze toto nie je dobre odvedená práca. Nevyzerá to vôbec pekne a ani kvalitne spravené
To čo pridala @ivik4 je kvalitne odvedená práca

mirola
13. nov 2024

tak toto je podla mna velmi zle odvedena praca .. aj tvar aj prevedenie

maxik24
13. nov 2024

Mam velmi podobne a zevraj to tak ma byt, lebo zevraj vyrazne uz nie je "v mode". Tiez si musim takto ako ty kazde rano domalovat, mam ale opak - svoje vyrazne, opelichane, a pudrove jemne, sive az fialove, takze to vyzera komicky.. Bola som u velmi uznavanej zeny, ktora chodi aj na medzinarodne sutaze.. A zevraj je to ok.. Neviem, za mna. A za tie peniaze nie. Videla som plno naozaj naaaaadhernyyyyyych oboci, tak..

bielasovicka
13. nov 2024

Mne sa nepáči 🙄

danica2711
13. nov 2024

to je už s tým tvojím primaľovaním? Hrozné, skús si tam neurobiť takú výraznú súvislú čiaru, ale tak jemne trochu stmaviť celé obočie, bude to vždy lepšie ako to hrubé, tvrdé, čierne obočie, ktoré má veľa "krásavíc"

viera27
13. nov 2024

Tak podla mna si nemala volit pudrove, ale kombinaciu. Vsak logicky mas tenke obocie s vyraznymi tmavymi chlpkami. To nepojde pekne rozsirit a nadstavit bez toho, aby si fejkovala chlpky.

autor
13. nov 2024

@danica2711 nie je tam nic primalovane

autor
13. nov 2024

@viera27 ja som si to nezvolila, nechala som to na taterku, mala by byt odbornik predsa, je to moje prvé, jej tisíce

mirola
13. nov 2024

ja by som si to na tvojom mieste dala na jej naklady odstraniť..