Microblading obočia - myslím, že nie je dobre spravené. Pomoc!
Ahojte, dnes som bola na microbladingu obočia v Petržalke a myslím, že ho mám dosť hrubé a nerovnomerné. Som z toho nešťastná. 😭😭😭 Prikladám fotky a jednu aj ako som si ho zvykla ceruzkou sama dokreslovat. Prosím povedzte mi svoj názor. Ďakujem.
tak je to rozhodne lepsie ako ked si si kreslila, ale daj tomu cas pokym sa to zahoji, nebude to take hrube a kricat (si prvy krat sla ze?) , nezlakni sa ake chrasticky sa porobia a ako to bude odpadavat.. ale na to ta asi upozornila
@lizatko1009 bude vedieť odborným okom zhodnotiť
@blossom98 keď som prišla domov potom co mi spravila obočie tak som skoro odpadla, nechcela som ani na ulicu vychádzat. Otrasne, hrubé, hranate akoby mi to 5 ročne dieťa kreslilo. Ale tak pekne sa mi upravilo po pár týždňoch keď sa to zahojilo, som maximálne spokojna. Určite si aj ty niekde minimálne čítala, že tvar aj farba sa pocas hojenia budú meniť. Musíš počkať a potom uvidíš, keď tak pôjdeš na korekciu za pár týždňov a upraví ti ho.
Ja som si dala vcera robit😃a som spokojna. Vsetko pekne predkreslila odklepla som a urobila. Hrube to nemas. Tvar mas podla mna pekny a vydrz to za par tyzdnov zbledne a pojdes na dorobenie.
@blossom98 Priprav sa, že zajtra to bude vyzerať ešte horšie.To ťa v salóne nepoučili? Po úplnom zahojeni je obočie o 30% tenšie a aj svetlejšie. Počítaj s tým, že počas hojenia ti miestami spolu s chrastičkami môže vypadnúť aj pigment. To sa potom dá dorobiť (myslím že po mesiaci) a seriózny salón by takúto dorabku mal mať v cene.
Ináč to obočie vyzerá normálne, ako prvý deň po tetovaní.
@lilianka28 preco by malo vyzerat horsie? Moje vyzera rovnako ako vcera a dokonca super. A aj jwj vyzera dobre uplne v pohode medzi ludi🤷♀️
@sapetka Pretože sa jej to bude hojiť. Aj ty, keď sa niekde len uskrabneš, tak na druhý deň je ten škrabanec tmavší.
Napísala som jej to preto, aby sa zajtra ešte viac nevyľakala. Samozrejme, že je to individuálne. A to, že tebe sa to hojí perfektne (si z tých šťastnejších), neznamená že aj ostatní to majú tak.
Samozrejme že môže ísť medzi ľudí, veď som jej napísala, že to obočie je normálne. To len ona má subjektívny pocit, že je zlé, hrubé a výrazne. Veľa žien to tak má - sú po tetovaní obočia v šoku, že to takto nečakali.
Podľa mňa to máš dobre a bude ešte lepšie keď sa zahojí
Podľa mňa je pekne, oveľa lepší tvar ako si si kreslila ty 🙂
To sa upravi
Pekne je,o dost lepsie ako si mala. Neboj,vysledne bude ine,prirodzene a jemne. Presne ako ti tu baby hovoria
Vyzera lepsie nez kreslené... Baba co ti to robila ta mala poucit ze dnes to vyzerá takto... Za par dni tmavsie bude ...a potom sa bude zlepsovat ..len sa musis o to dobre starat .. mne moja dala taky kremik tampony vatove tycinky povedala podrobne ako co robit
Máš to pekné.. len si musíš zvyknúť na seba
Je to cerstve, bude to pekne. Dievcata, ktore to robia su urcite sikovnice. Mozno bude potrebna korekcia no,to ividis po vyhojeni.
Hlavne si to neskrab, ked to bide svrbiet pocas hojenia
Ahoj kde v Petržalke si bola? Ja som bola tiež pred dvoma rokmi zaplatila som dokopy 200e a obočie mi spravila nakoniec mi aj s chrastickami odpadlo cele a nič mi tam neostalo
Mozem sa aj ja opytat,kde to bolo? Uz je to lepsie teraz?
Neboj, budeš to mať krásne. Ono keď je to čerstvé tak to vyzerá drsne ale keď sa to vyhoji, bude to vyzerať vkusne. Hlavne to nenamacaj ani nekremuj najbližšie dni aby sa ti to pekne zapojilo. Zdá sa mi že aj tvar ti vylepšila. 🙂 Budeš to mať proporčne k tvari
@evicka276
@simonidessa Toto je FB stránka tej baby čo mi to robila: https://www.facebook.com/PetraSofiaZoe Teraz už to mám celkom fajn ale nejaké sivé mi to príde miestami tak dúfam že tá farba sa upraví. Aj dĺžku tých chĺpkov by som ubrala kde tu ale tak to už asi iné nebude tak si budem musieť zvyknúť.. Som rada že už mám tie prvé fázy za sebou lebo mi bolo aj do plaču keď som sa pozerala do zrkadla prvé dni 🙄
https://www.facebook.com/profile.php?id=1000697... podla mna takto ma vyzerat profesionalny microbladig,ale maloktora to vie takto, ona robi krasne naozaj
@blossom98 ďakujem pekne, myslím, ze to bude fajn ale aspoň viem, načo sa pripraviť 🙂
Ahoj prosím ta po takom dlhšom čase to ako vnímaš? Nakoniec si bola spokojná? Tiež som chcela ísť tam kde si bola no mam trochu obavy.. Vdaka
no mas ich rozdielne tvarovo, hrube ani nie. mas to aj cerstve tak to inak vyzera neboj ono to vybledne trosku a bude jemnejsie