Je ťažké naučiť sa líčiť?

19. nov 2024

Baby, myslite si ( či dokonca máte skúsenosť) že je šanca naučiť sa líčiť ( iných), ak s tým nemám skúsenosť, prax? Totiž, myslím že by ma to aj bavilo ale nemám si to na kom jednak skúšať a keď som to skúšala kedysi, skôr ma kamarátky vysmiali. Seba nalíčiť viem a aj celkom pekne ( ale robím si bežný makeup, nie na nejaké príležitosti). Skúsila by som aj kurz no ale už je vo mne take to, že som nemehlo a čo chcem vôbec skusat. Keď vidím iné baby ako licia, cítim sa že nedosiahnem taku úroveň. Už nemám 20, nechcem byť na smiech že aha ona začína líčiť a nič moc. Možno mi doda nádej, ak uvidím že niekto, kto ku tomu ani nemal vzťah to začal robiť a šlo mu to a podobne.

blondinka95
19. nov 2024

A za akým účelom sa to chceš naučiť? Mat to ako prácu?

bielasovicka
19. nov 2024

Bez kurzu to nepôjde.

lucia13022023
19. nov 2024

Ja som sa vedela veľmi pekne maľovať skoro. Mala som asi 8r s rúž som si dala dokonalo bez jedného vyjdenia. Vždy ma to bavilo, no nie natoľko, aby som to mala ako profesiu. Potom keď som mala cca 15r som licila aj kamošky, neskôr baby na svadby, stužkové, oslavy.. Podla mna to ťažké nie je, ak k tomu máš vzťah. Napr ja nemám vzťah k vlasom, ledva zapletiem priberany cop, ale keby mam k tomu passiu, tak si pozerám návody atď.. Čiže ak k tomu máš vzťah, tak pozeraj videa, veľa veľa trenuj, zisťuj si o tom info..

moonlight1210
19. nov 2024

Urcite kurz.

A potom ak chces licit inych, chce to hlavne predstavivost. Vybadat v kazdej tvari, ake crty su vyrazne a co potlacit, co zvyraznit.
Nepojde to ako cez sablonu, ze sa naucis nieco a skusis to aplikovat na kazdej.

To som raz zazila, ked ma malovali na jeden ples a bola som uprimne zhrozena. Uz ked ma malovala, bolo vidiet, ze sa trapi, lebo nemam klasice viecka, ale skor schovane, takze aj ked ich namalujes, nic z nich v podstate nevidiet, kym nezavriem oci.
Potrebuje to uplne iny styl malovania.
Plus skusala farby od tmavo fialovej, tmavo sedej az do ciernej. Vysledok bol, ze prechody tak roztrela, ze to bolo komplet cierne. Lebo urobila typicky zaciatocnicku chybu, ze mi to urobi cim ciernejsie, aby daco bolo vidiet.

Nakoniec som to doma pekne odlicila a podla videa z YT sa nalicila sama.

Takze chce to vela treningu a predstavivost.

macekovam
19. nov 2024

ak vies ladit farby tak sa to da naucit.. podla mna ak nie tak to nic moc nebude

hadecka39
19. nov 2024

nemyslím si že je to ťažké. podľa mňa sa to dá naučiť už len z youtube videí a tutoriálov rôznych.

martinadomianova
19. nov 2024

Podľa mňa áno. Lebo aj tzv “profesionálky” to nevedia.