Je moja kombinácia kozmetiky v poriadku?

tiiny
16. dec 2022

Ahoj. Veľmi sa do toho nevyznám tak by som sa rada poradila 😃 Je toto podľa vás dobrá kombinácia? líčim sa veľmi málo...
1. Cerave čistiaci krém
2. Purity Vision ružová voda
3. Catrice sensitive milch sérum
4. Alkmene prírodný olivový krém.

mám suchšiu pleť a nie som si istá tou ružovou vodou ďakujem

mila23
16. dec 2022

ruzova voda podla mna OK, mne tam chyba este odlicovac, resp. druha cast dvojfazoveho cistenia - ak si nalicena. A este SPF

dadka128
16. dec 2022

@tiiny tak najlepšie by bolo použiť jednu značku, ja používam mixu

89michaela89
16. dec 2022

@tiiny ruzova voda je dobre zvolena

bajka16
16. dec 2022

Všetko vyzerá byť v poriadku len by som zaradila nejaké poriadne sérum s kyselinou hyalurónovou keď máš suchšiu pleť. Škoda že si nenapísala kde je vlastne problém poradila by som ti komplexnejšie

liusa82
16. dec 2022

Ja by som si tiež všetko kúpila z rovnakej rady nech sa to doplňa navzájom.Potom ti tie výrobky ktovie ako aj zareagujú na pleti ak to budeš navzájom takto miešať že každá značka iná

queen_mary
17. dec 2022

Nie, nepotrebujes vsetko z jednej rady 😀

Kup si este micelarnu vodu, nech mas dvojfazove cistenie. Ja mam v rutine kyselinu hyaluronovu od eubosu a Ccko z la roche posay. A teda, ako uz pisali, tak spf na zaver.

queen_mary
17. dec 2022

Cenovo dostulne su sera geek&gorgeous - a su kvalitne, potom od la roche posay, napriklad. 🙂 a ako ti tu uz odporucali, pozri prispevky o dennej rutine ale aj o sichej pleti od karoliny baumgartner na instagrame.

drews_beauty
17. dec 2022

Netreba mať všetko od jednej značky, veď mnohé značky nemajú ani SPF alebo nemajú dobré 🙂 Tiež mi tam chýba faktor a tým pádom aj prvý krok večerného odlíčenia.
Kozmetická rutina pre začiatočníkov http://drewsbeauty.com/2021/10/kozmeticka-rutin...

tiiny
autor
18. dec 2022

Ďakujem za všetky rady a tipy 😃

tiiny
autor
21. dec 2022

@drews_beauty ahoj môžem sa spýtať... môžem mať po asi 6 dnovom pouzivani čistiaceho prípravku od cerave ešte suchsiu pleť úplne napnutu.. zo začiatku nič a teraz má začala stipat, svrbiet... neviem či je to tým. tak som sa spoliehala na túto značku.
už som si prečítala aj článok a veľa iných ďakujem 👍

kristinaanna
21. dec 2022

@tiiny ja mám od tejto značky denný krém na such pokožku s SPF 25, je super, ale skúšala som čistiace gély a tie nemôžem, ešte viac mi vysušuje

tiiny
autor
21. dec 2022

@kristinaanna takže to bude pravdepodobne od toho a toľko som za to vyhodila a tešila sa na to. a chcela som si kúpiť aj hydratačný krém tak teraz neviem čo robiť.

kristinaanna
22. dec 2022

@tiiny ja skúšam vzorky, kde vidím zoberiem a skúšam,

drews_beauty
22. dec 2022

@tiiny zaradila si do rutiny okrem toho ešte niečo nové?

tiiny
autor
22. dec 2022

@drews_beauty áno catrice sensitive milch sérum...

drews_beauty
24. dec 2022

@tiiny skús vysadiť ten cerave a uvidíš, keďže si zaradila iba 2 nové produkty, budeš mať jednoduché identifikovať, ktorý ti nerobí dobre.

tiiny
autor
24. dec 2022

@drews_beauty áno už som tak urobila. je to ten cerave. ďakujem a prajem Veselé Vianoce 😃