IPL v salóne

vemi23
17. jún 2024

Ahojte
Rozmýšľam, že by som si dala IPL ošetrenie. Na začiatok asi na stehna, alebo v oblasti bikín. Dosť mi zarastaju chĺpky 😑 Používam vosk nie žiletku čiže hladkú pokožku si užijem max 2 tyzdne... Boli ste niektoré na takýto zákrok s IPL? Zaujimalo by ma koľkokrát je to potrebné a cenovo to ako vychádza? Ďakujem pekne.

sima338
17. jún 2024

odporúčam laser, nie IPL.

sense
17. jún 2024

@vemi23 ak už investovať, tak nie do ipl ale zaplatiť trochu viac a dat si odstrániť laserom

gejb
17. jún 2024

@vemi23 kašli na IPL, laser je uz je cenovo dostupný a omnoho ucinnejsi

victoriab
17. jún 2024

A kolkokrat treba napr na bikiny ten laser absolvovat?

vemi23
autor
17. jún 2024

@victoriab to aj mna zaujima 🤔

vemi23
autor
17. jún 2024

@sima338 a s laserom je to koľko ošetrení?? 🤔

sense
17. jún 2024

@victoriab u každého inak, mne už po jednom raze vyšlo len pár chĺpkov. Na nohách viac. Teraz pôjdem druhý krát. Napr chlap mal 8 sedení ale chrbát a ochlpenie ma stále aj keď vyzmtazne menej a jemnejšie

sima338
17. jún 2024

je to individuálne....tiež nie som typ, čo po druhom sedení mal väčšinu chlpov preč...napr. na nohy idem 6krát a už vidím veľký rozdiel, ale tie 2-3 mi ešte treba bude...podpazušie po 2 sedeniach skoro všetko preč, ale napr. teraz mi tam znova narástli, proste ešte to treba...hlavne počas toho neužívaj nič na rast vlasov, rôzne tieto doplnky a niekedy treba skontrolovať aj hormóny, lebo tie môžu kaziť efekt...ja sledujem na IG rôzne laser terapeutky a najlepšie výsledky jej tam vidím po cca 8-10 sedeniach, to sú fakt bikiny snov...

luccija
17. jún 2024

@vemi23 kamarátka bola zadok, bikiny a hovorí, že po 3 raze pekne výsledky / laser

vemi23
autor
17. jún 2024

@sima338 uff no okej 😁 a cenovo to jedno sedenie?