Ahojte, približne pred pol rokom sme si domov kúpili Philips Lumea. Máme však ten s káblom čo sa nenabíja ale len zapojí do zásuvky. Hneď od začiatku som si všimla, že po chvíľke používania začnú preblikávať tie stupne intenzity a prestane fungovať (treba nechať vychladnúť aspoň 30 minút, potom ide a takto sa to opakuje dookola). Podpazušie zvláda úplne bez problém, taktiež bikiny, avšak akonáhle idem na nohy viac ako 10-15 minút to nevydrží.
Máte s tým niekto skúsenosť? Stále je v záruke a ak by to bola len nejaká vada tohto konkrétneho kusu, tak to môžeme zreklamovať.
@ema1004 presne… mala som to na prvej, vyreklamovala som (alza), mam novu a robi to iste
@ema1004 mne sa veľmi rýchlo vybíja, urobim si 1 nohu a pól a vybije sa… ja používam zatiaľ iba na nohy, neskusala som ešte iné partie
@pallacinka29 to je asi aj zbytočne reklamovať keď ostatné robia to isté… ach
@gabika0825 ale máte bezkáblový alebo normálne s káblom? Lebo môj sa nenabíja len sa dá do zásuvky a podľa mňa by sa nemal vypínať. Príde mi ako keby sa prehrieval
@ema1004 ja mám na nabíjací kábel, ale keď nabijem tak bez kablu pochopiteľne používam
@gabika0825 jaj, tak o tomto som čítala, že tie nabíjacie sa vypínajú (resp. vybíjajú)
@tinusch fakt? skusim, lebo mam presne taku skusenost ako Ty
@ema1004 ale strašne rýchlo… som si myslela že vydrž od nabitia bude dlhšia
@gabika0825 ja som presne aj rozmýšľala, že či nebude lepšie kúpiť predsa len tú nabíjaciu ale ako tak čítam, tak medzi tým nie je rozdiel keďže jedna sa vybíja rýchlo a druhá sa zasa za 10 minút prehreje a vypne
@ema1004 je to super vec, ale na druhej strane je to veľmi zdĺhavé, potom má to aj koľkokrát prejde tá chut si to vyblikavat, keď si spomeniem že zas urobim nohu a pól a zas čakať kým sa nabije… niekedy stihnem iba 1 nohu kým sa vybije …
@gabika0825 veď práve, ja som Lumeu začala používať minulý rok v máji. Nejaké 3 mesiace som to pravidelne používala no a potom sa začala prehrievať tak som si dala pauzu lebo ma nebavilo čakať stále po 10 minútach kým sa spustí avšak pekne mi prestavali rast chĺpky, keby som neprestala tak som už mohla celý proces mať ukončený.
Mala som podobny problem, reklamovala som a vratili mi plnu sumu (alza je v tomto super)