Dobrý deň,chcela by som sa spýtať používate intimne mydlo ak áno aké? Robilo vám problémy? Mali ste tiež skúsenosti,že ste mali problémy s používaním mydla? Ja už som skúsila vela produktov a zatiaľ mi nič nesadlo…
Celý život Lactacyd na striedačku s Chilly ale Lactacyd je pre mňa najlepši používam ho už roky rokuce, aj intímne Servítky od nich , neviem si predstaviť už len čistú vodu používať. Takisto aj lekárka s tým je v pohode aj bývalý gynekológ.
A za posledných 15 rokov som nemala ani raz žiaden zápal ani mykozu ani nič podobné. Striedam ten antibakteriálny a fresh
Od puberty používam stále. Neviem si predstaviť sa umývať čistou vodou, ako tu väčšina žien píše v diskusiách. Normalne potrebujem zmyt všetko, čo treba, všetky baktérie po cikani, keď mám menštruáciu, atď. Nechápem, ako to môže zmyt čistá voda. Pre mňa nepredstaviteľné. Čiže áno.
Striedam ich rôzne.
Ale top co mam.
Chilli- v ružovom obale
Lactovit intim - bielo žltý obal
Ziaja- majú dva druhy, oba sú skvelé.
Mala som chilly a teda za mňa nič moc. Mňa to pálilo tam dole.
@ninusa221 napr. Taky bielo zelený tusim je taky fresh, akoby mal v sebe nejaký pepermint 😁 ten som len vyskúšala a vyhodila. Nemala si ten? Inak ten ružový, teraz je novinka, ten je za mňa top.
Ja pouzivam roky rokuce vodu a nemam ziadny problem. Mavala som mykozy, ale odkedy som prestala vymyslat a skusat kadejake mydla, tak je to ovela lepsie.
Safonelle gel, kupujem v Dr. Max
Normálne používam používam sprcháč.... nemávam žiadne problémy.
Ja si myslím že tuto je hrozne veľa zmätku, keď sa hovorí že to je samočistiace a nemajú sa používať mydlá, ect. Veď áno, -do vnútra- mydlo nepchám. Vonkajšok umyjem normálne ako zbytok tela.
Ja som veľmi spokojná so Saforelle. Čistá voda podľa mňa nestačí.
@lakebabe ja to isté.
Gyntima 🙂
Nemám žiadne problémy ani s čistou vodou.
Kazdy gynekolog ti povie, ze zdrava zena to nepotrebuje. Je to len marketing, ze to potrebujes. Nepotrebujes.
Za mňa určite áno. Používam Beliema. Úmývam sa hlavne po každej stolici. Nikdy žiadny problém, mykózy alebo zápaly. Nikdy. Aj dcéra má svoje intímne mydlo. Keby som si pazuchy umývala čistou vodou, no to by dopadlo a tam stolica, moč, menštruácia a pod. Nerozumiem...
Tie, co pisete, ze nestaci cista voda.... Aj ja som si to myslela, pokial som nevyskusala. Uz si to nemyslim. Cista voda naozaj staci. Ale je to vec kazdej jednej z nas, niekomu to vyhovovat nemusi. Ja mam v zalohe v sprche na extremne situacie tuhe ciste mydlo z kokosoveho oleja.inak pouzivam len sampon na vlasy, sprchac nikdy. Potim sa minimalne, resp. vobec
@vyrovnanaosoba inak teraz som mala párkrát aj tu beliemu a aj ta je fajn lepšia ako chilli ale Lactacyd je za mňa jednotka
Kazda povie za seba ja som.dlhe roky používala lactacyd ale uplne som.mala narusene ph az mi kamoska.poradila.s čistou vodou co mi boloo proti srsti ale..musim uznat odvtedy nemam ziadne problémy a takto umyvam aj malu dceru...jasne raz za. Cas hlavne ked.ma menštruáciu tak si umyjem s detskou mixou ;) prve dni ale potom uz len s vodou
z avonu tento....kupis aj inde...
Pouzivam iba cistu vodu a vynimocne, 1-max 2x do mesiaca, Beliema. Ale vacsinou nou umyvam menstruacny poharik.
Asi budem za humusacku ale tiez pouzivam len cistu vodu a klasicky sprchac ako na zvysok tela. Nikdy som nemala ziadny intimny problem.
Ja si napriklad neviem predstavit umyvat sa po velkej len cistou vodou, a prave na to je intimne mydlo super, lebo prave tie bezne mydla ci sprchace urcene na zvysok tela, ktory nie je taky citlivy ako "podvozok", mi robili problemy. Ja som za intimne mydla nekonecne vdacna, pretoze prave vdaka nim uz dlhe roky neviem, co je mykoza, svrbenie, podrazdenie ci zapal. Rovnako je na tom aj moja mama. A naucila som na ne aj muza, aj dceru.
Nie,nepoužívam.Ked som používala mala som neustále kvasinkove infekcie.Odkedy používam len čistú vodu nemám absolútne žiadne problémy
@srdeenko19 ano ano presne ten som mala kúpila som si to keď som mávala často mykózy
@srdeenko19 ja tiez tak. Ja sa napriklad holim len vynimocne, lebo mi to robi problemy, takze aj na chlpoch to ostane, normalne to "nasamponujem" tym intimnym gelom 😅🤣. Pre mna je top Jessa z DM Sensitive. Nema tie SLS agresivne.
Akoze neviem, po nechranenom sexe, ked to zo mna vyteka, Vam to nevadi umyt len cistou vodou? A po velkej potrebe zadok? Ci to klasickym sprchacom? Lebo z toho by som teda problem mala. Ja sa len pytam, lebo mne je to cudne, len cistou vodou...ale teda ja mam aj dost vytoku uplne bezne, takze ja som rada za tieto gely...
@nevenka presne. Si môj človek. 😁👌👏 celý deň chodím cikat a potom sa mam umyť len čistou vodou? To aký humus. 😁
Ja používam čistú vodu. Počas "bežných dní" mi úplne postačí. Ale občas použijem aj lactacyd, najmä ak som bola v bazéne alebo saune. Tak isto lactacydom umývam menštruačný kalíšok.
u mňa - zadná časť - klasické tuhé detské mydlo. predná časť - čistá voda. žiadne problémy.
Ja pouzivam bud z Avonu, alebo Lidla a nikdy ziaden problem.