Holíte si stehná?

28. apr 2024

Ahojte mam otazku myslite ze je to moc faux pas neoholene stehna? Na lytka pouzivam IPL tie mam hladke ale na stehnach mam metlicky takze tam sa nesmie iplko pouzivat detto ziadne epilacia voskom a pod. Holit ziletkou to nechcem lebo by boli huste tvrde chlpy takto su len jemne...vela ich nie ani tmave ale proste tam nejake su a kvoli tomu nechcem nosit ani sukne nad kolena prip sortky. Pritom postavu na to mam myslim ale tie chlpky ma odradzaju. Co myslite? Pokazi to dojem ked uvidite upravenu zenu ale s chlpkami na stehnach trebars v sukni?

ivik4
28. apr 2024

Ja by som ani nemusela ale holim si, citim sa tak lepsie

luciab28
28. apr 2024

Na stehnách kľudne nechaj chĺpky a daj si kratšiu sukňu alebo nohavice.... Je to úplne ôk... Ja si tiež neholim stehna

wolf_
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ivik4
28. apr 2024

Ked zasvieti slnko tak aj jemne neoholene chlpky vidiet priserne. Ak si ty s tym ok, vobec neries

autor
28. apr 2024

@ivik4 a nezhustli ti? Na stehnach. Lebo ked si spomeniem co som mala kedysi na lytkach a co som si casom dopestovala 😂 tak ipl ma zachranilo lebo mne velmi tym holenim zhustli na lytkach...praveze mne tam tie chlpy vadia na stehne len neviem ako sa ich zbavit kedze tam mam tie metlicky ja popraskane zilky je to komplikovane

angelous1991
28. apr 2024

Stehná si neholim žiletkou ale praskom depilacnym si depilujem . Keď som holila bolo to horšie

ivik4
28. apr 2024

Nie, nastastie mne vobec nezhustli

monicatko20
28. apr 2024

Ja si teda neholim stehna, ruky ani tvár 🤣 malé svetle chĺpky mi nevadia..nevidno ich ani v sukni veru..ale sestra si napríklad holila ruky aj tvár a veru nedopadla pekne..rastu jej čierne chlpy a vyzerá to hrozne

koniarova
28. apr 2024

To je mýtus, že holenim zhustnú.

simsalabim
28. apr 2024

Neholim, na stehnach chlpky v podstate nemam.

autor
28. apr 2024

@koniarova minimalne zhrubnu urcite

koniarova
28. apr 2024

Nie. Nezhrubnú.

doriiis
28. apr 2024

Áno,holim si aj stehná.A chĺpky holením nezhrubnu ani nezosilneju ani nestmavnu.

wolf_
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
petamich
28. apr 2024

holim si stehna, mam svetle chlpky, nic nestmavlo ani nezhrublo

nivea777
28. apr 2024

Ja mam tmavé chĺpky aj keď nie sú husté tak si ich musím a chcem holiť. By som sa prepadla od hanby keby mam krátke nohavice a svetlo mi ich zvýrazní 🤣

autor
28. apr 2024

Ja osobne som mala ochlpenie ako paperie alebo k comu prirovnat..vlasy babatka 😂 ale po x rokoch ziletkovania boli ako muzove 4 dnove strnisko pichlave hrube neprijemne uz pomaly v den oholenia preto sa bojim tych stehien ze to iste by sa stalo..

januska12323
28. apr 2024

Stehná holim len v lete a stále vyzerajú podobne ako pred holením. Lýtka vyzerajú horšie ale tiež nič extra. Ak nie sú na stehnách extra viditeľné vykašli sa na to, sú to tvoje chlpy.

kitycat
28. apr 2024

Ja nie

laurita285
28. apr 2024

Autorka, si mentálne pribrzdená alebo čo je vo veci? 😀 Si myslíš, že tie chlpy držia celý život na svojom mieste a nikdy sa neobmieňajú? Nemáš náhodou aj vlasy ako novorodenec? ani tie si si nikdy neoholila či?

chlpy holením nezhrubnú

caroline_
28. apr 2024

Ja sa holim už asi 14 rokov ziletkou od hlavy po päty, aj ruky, brucho stehna a všetko ok, žiadne hrubšie chlpy mi nerastú, iné ženy neriešim, ale na sebe sa mi to nepáči, kde mi vidno celé odhalene nohy a stehná budu chlpate? Divne, detto ruky tie vidno ešte viac

mane01
28. apr 2024

Neholim, nikdy mi to ani nenapadlo… mam tam jemne chlpky a je mi fuk ci ich niekto vidi, ked zasvieti slnko alebo kedy…🤦🏼

leuska0910
28. apr 2024

Holim, prip. epilujem

vieronika14
28. apr 2024

Ja si stehna neholim

gabika0825
28. apr 2024

Ja si stehná holím, neviem si predstaviť mat lýtka pekne hladké a na stehnách chlpy 🙄 to si môžeš rovno aj lýtka nehat chlpaté. Ja mám na stehnách tiež len jemne chĺpky ale keďže som bruneta tak je ich trosku vidno keďže nie sú úplne bledé ako majú zvyčajne blond baby. Holím si to odjakživa a vôbec nie sú hustejšie ani hrubé. Čiže kľudne si ich ohol. Podľa mna to je ako päst na oko stehná chlpaté

gabika0825
28. apr 2024

@laurita285 👍🏼👍🏼👍🏼

autor
28. apr 2024

Dakujem za vsetky odpovede, pekny vecer 🙂

ankare
28. apr 2024

Nikdy som si neholila chlpky na stehnach

modramacicka
28. apr 2024

Ja mam na stehnach svetle, jemnucke chlpky a holim si ich tak raz za pol roka