Holiaci strojček pre muža

zeldia
12. aug 2024

Prosim vás o radu aký kúpiť elektricky holiaci strojček pre 50r chlapa s hustými tvrdými chlpami (lacne skúšal ale vôbec nefungovali neholili) preto cena nie je úplne rozhodujúci faktor. Ak viete poradiť na základe odporúčaní vašich manželov budem vam za to vďačná😉

anika02
12. aug 2024

@zeldia moj manžel používa Philips oneblade a je max. spokojný je drahší aj žiletky do toho ale zasa vydržia. No zasa každému vyhovuje iné 😉

lenkahvh
12. aug 2024

ja som na zaklade ovacii aj tu na MK tento One blade kupila muzovi, tiez huste tvrde a povedal, ze je to priserne, ze to strasne dlho trva, chlpy lietaju do stran, strasny bordel potom atd, extremne bol nespokojny, po prvom raze to dal synovi, ten ma tri chlpy. takze ano, je to relativne. Ja by som si dala poradit od dobreho predajcu, alebo kupovala rovno s nim.

chrobak7
12. aug 2024

@zeldia Neexistuje univerzálne ideálny holiaci strojček. Každému vyhovuje niečo iné, je to veľmi individuálne a ide hlavne o subjektívny pocit používateľa.

Ak mu chceš kúpiť strojček, povedz mu, že mu dáš 50, 70 či 100 € na strojček a nech si vyberie. Nech ti pošle link, ktorý chce a ktorý mu bude vyhovovať a ten mu kúpiš.

To je ako keby chlap chcel žene kúpiť kabelku alebo topánky. Nech vyberie ktorúkoľvek, na 95% sa žene nebude páčiť.