Ahojte!
Chcela by som vás poprosiť o vaš názor i skúsenosti ohľadom holenia tvare. Chcela by som si začať holiť tvar, nakoľko mám síce svetle chlpky (sem tam tmavší), ale sú dosť dlhé, čiže to je dosť vidieť, už mi aj kamarát povedal, že sa mám oholiť…myslite si, že keď sa začnem holiť, tak chlpky nebudú hrubšie, tmavšie? Aké máte skúsenosti vy? Holíte sa? Ak áno, aké kvalitne žiletky by ste odporučili? Ďakujem! 🙂
@pusinka12 depilacne pasky na tvar z dmka.. Jednoznacne naj. Plus aloevera gel po depilacii a aj dezinfekciu pred a po depilacii
@pusinka12 určite neholiť ale dať si to vydepilovať, alebo viem že sa aj dávajú zosvetlovať.
@veronikaszabova na hornú peru chodievam na epilaciu, ale nemám dostatok financií, aby som mohla investovať do celej tvare, nakoľko som študentka…chcela by som okolie líc a bradu, tam mám dosť dlhé chlpky, ktoré dosť vidieť na svetle
@svokrinjazykmonika a po depilacii majú akú tendenciu rasť? Obávam sa, že by som sa aj vychádzala
Ja používam ebelin žiletky na obočie, ale holím si s tým celú tvar. Nie pravidelne ale tak raz za mesiac, za dva, kedy vidím že je to potrebné 🙂 hlavne makeup oveľa lepšie drží. Nemám tmavšie chĺpky na tvári a stále sú rovnako jemne keď dorastu
@pusinka12 https://www.mojadm.sk/balea-depilacne-pasiky-na...
Tieto pasky a nemusis ani chodit na depulaciu ku kozmeticke. Nádherne to vsetko vytrhne.
@brrrrrciatko ďakujem, no a ten Aloe vera gél môžem používať i počas holenia i po? Myslite, že by mi Aloe vera nezhoršila pleť, nakoľko ju mám miestami aknoznu?
Kočky nemôžte pridať fotky časti tváre co holite? Ja teda tiež mam chlpy ako na broskyni teda celkom husté krátke bledé ale nie je ich vidno nejak aspoň si myslím ani chlap mi nič nepovedal, čiže mi ani nenapadlo to holiť, teda ci vám je to vidno, či to je len vás subjektívny pocit ze vám to vadi/je cítiť/vidno a preto holite aby ste sa cítili lepšie
@pusinka12
@anita6666
Mne rastu také hnusne čierne chlpy 😀 také fajne 3-4 chlpy na brade, trham pinzetou alebo voskom.
Ale keď som bola mladšia tak som si to oholila a odvtedy sú také hnusnejsie. 😔 Čiže bez pinzety a vosku ani na krok!!🤣
Prečo si nekúpite Philips lumea? A máte po probléme
@koniarova to zas nieje vhodné pre každého, napríklad ak má veľa znamienok na tvári ako ja.
@koniarova aj keď ja ju mam len na tvár ju používať nemôžem.
Pribudli chlpky. :D Takze holim tak ci tak..
@ivangeline pribudlo Vám dosť? A jemných, alebo?
@pusinka12 Obdobnych a pribudlo dost. Cim viac som sa to snazila dat prec. Ak ti ozaj tie "3" chlpy na brade nevadia,nedavala by som prec. Max pinzeta.
@ivangeline práveže dosť síce sú svetlejšie, ale vadí mi, že sú dlhé a vidieť to hlavne na svetle…
@pusinka12 Tak potom odporucam laser. Ja sa chystam,ked uz konecne nebudem tehotna alebo dojcit. :D
@pusinka12 ja mam veľmi citlivú pokožku co sa hlavne holenia týka.. Chystám sa už na laserové odstranenie.. Ale na tvary depilujem s páskami z dm a super, 1-2 týždne určite vydrží a potom pomaly začnú rast späť.. Ziletkou to určitě nerob, začnu ti rast hrubé a to ešte len bude masaker
@ivangeline v tehotenstve sa nesmie ísť na laser? Ani nôh?
@pusinka12 akoze celu tvar? Ci len nad perou?