Ahojte. Čím si prosím Vás holite ruky? Nohy si epilujem, ale na ruky nemám odvahu a ak ich oholim len žiletkou, bojím sa, že budem omnoho viac zarastat 🥴
Kamoška si holí. Ale nedajboh, že zavadíš na druhý deň o jej ruku. Ako keby si sa obtrela o kaktus 😀 Ruky by som asi skôr riešila laserom,presne z tohto dôvodu
Tiež som si paru razy oholil, ale žena bola proti, tak už to nerobím. Celý som pekne hladky jak babetko, len bradisko mam, vlasiska a ruky hehe. Inak nič.
Mne kaktusový pocit nevadil, že by to viac rástlo, to nemôžem povedať. Ale je pravda, že som to urobil možno len tak zo 5 krát.
Depilujem už roky depilátorom, zaberie to chvíľu a mne moc chlpy nerastú, len mám rada hladkú kožu, tak efekt vydrží aj mesiac. Vyrastajú len tenké a riedke chĺpky. Neholila by som.
@ina2405 Fuuu, zavidim 🙂
Ja holim cca 20r a nie su ani tmavsie,ani viac ich nie je. 90% holim ziletkou,obcas depilacnym kremom
@thirstymonk nie je čo😁, ja závidím ľuďom, čo sú so sebou viac spokojní a neriešia
Ja sem tam prebehnem britvou na obocie z DMka a pohoda. Ale ja mám celé potetované ruky, tak preto chcem mať hladké a občas prebehnem britvou.
@ina2405 Aj ja takým závidím. Najmä keď majú pod pazuchou dva chlpy, na hrudi jeden a na vajcach tri, aj to kratke. Lenže ja som taká opica, že na mne kus kože nevidno.
Depilujem uz roky pasikami. Co poznam zeny co holia tak maju hnusne pichlave ruky a vidno tie chlpy vyrastat a su tmave…
@butterflyeffect veď práve toho sa bojim. Na rukách mám pár znamienok, preto nechcem epilovat. A zase vidím ako to mám na nohách, že keď si ich holim, tak mi aj pri oholenych vidieť také tie bodky. A samozrejme, že potom rastu aj tie chlpi tvrdé.
To tak nefunguje ze budu viac zarastat. Inak by sme si holili hlavy a mali by sme páčo jak hrom. Ja si sem tam oholim ruky. Negativny efekt to nema ziadny.