Holenie rúk

23. júl 2024

Ahojte. Čím si prosím Vás holite ruky? Nohy si epilujem, ale na ruky nemám odvahu a ak ich oholim len žiletkou, bojím sa, že budem omnoho viac zarastat 🥴

basulaak
23. júl 2024

To tak nefunguje ze budu viac zarastat. Inak by sme si holili hlavy a mali by sme páčo jak hrom. Ja si sem tam oholim ruky. Negativny efekt to nema ziadny.

domka222
23. júl 2024

Kamoška si holí. Ale nedajboh, že zavadíš na druhý deň o jej ruku. Ako keby si sa obtrela o kaktus 😀 Ruky by som asi skôr riešila laserom,presne z tohto dôvodu

thirstymonk
23. júl 2024

Tiež som si paru razy oholil, ale žena bola proti, tak už to nerobím. Celý som pekne hladky jak babetko, len bradisko mam, vlasiska a ruky hehe. Inak nič.
Mne kaktusový pocit nevadil, že by to viac rástlo, to nemôžem povedať. Ale je pravda, že som to urobil možno len tak zo 5 krát.

ina2405
23. júl 2024

Depilujem už roky depilátorom, zaberie to chvíľu a mne moc chlpy nerastú, len mám rada hladkú kožu, tak efekt vydrží aj mesiac. Vyrastajú len tenké a riedke chĺpky. Neholila by som.

thirstymonk
23. júl 2024

@ina2405 Fuuu, zavidim 🙂

petulda333
23. júl 2024

Ja holim cca 20r a nie su ani tmavsie,ani viac ich nie je. 90% holim ziletkou,obcas depilacnym kremom

ina2405
23. júl 2024

@thirstymonk nie je čo😁, ja závidím ľuďom, čo sú so sebou viac spokojní a neriešia

zara1996
23. júl 2024

Ja sem tam prebehnem britvou na obocie z DMka a pohoda. Ale ja mám celé potetované ruky, tak preto chcem mať hladké a občas prebehnem britvou.

thirstymonk
23. júl 2024

@ina2405 Aj ja takým závidím. Najmä keď majú pod pazuchou dva chlpy, na hrudi jeden a na vajcach tri, aj to kratke. Lenže ja som taká opica, že na mne kus kože nevidno.

butterflyeffect
23. júl 2024

Depilujem uz roky pasikami. Co poznam zeny co holia tak maju hnusne pichlave ruky a vidno tie chlpy vyrastat a su tmave…

autor
23. júl 2024

@butterflyeffect veď práve toho sa bojim. Na rukách mám pár znamienok, preto nechcem epilovat. A zase vidím ako to mám na nohách, že keď si ich holim, tak mi aj pri oholenych vidieť také tie bodky. A samozrejme, že potom rastu aj tie chlpi tvrdé.