Ahojte v sobotu o 15:00 som pozvaná kamarátke na svadbu. Budem mať kratšie šaty bez rukávov. V sobotu ráno by som si ešte prebehla po chĺpkoch žiletkou. Na ktorých miestach vy odstránite ochlpenie keď idete na akciu?
A) lýtka, podpazušie
B) lýtka, podpazušie, stehná
C) lýtka, podpazušie, ruky
D) lýtka, podpazušie, stehná a ruky
Ktorú možnosť A až D odporúčate? Ďakujem za rady. 🙂
Nezabudni fúze. Nemas zaco.
E... však čo, ak by náhodou 😂
@babovka2321 ešte aj frndu treba 🤣 čo ak tam bude nejaký slobodný šuhaj
Ja si dávam upravovať aj obočie, na to si zabudla.😃
ja zásadne vždy aj predkolenie, nie len lýtka😀DDDD
Máš 13 rokov keď v tomto potrebuješ radu?
za S - srdecne se.em nato. Tie 3 priesvitne chlpy mi nestoja za tu namahu to riesit
Ak nad tým tak uvažuješ, na tvojom mieste by som zvolila D. Aspoň na svadbe nebudeš v duchu riešiť, či si si náhodou predsalen nemala oholiť aj tie zvyšné partie, ktoré boli pod D čkom. PS: ja som si stehná a ruky nikdy v živote neholila, ale tak zas mám bledé chĺpky, na stenách ani neviem, že nejaké mám a ruky mi prídu úplne ok, že sú "chlpaté" 🙂. Okrem toho mám po nohách žilky a metličky všade, takže ja ak na svadbu, tak jedine v nohaviciach, alebo šatách až po zem a tým pádom na holenie nôh celkovo by som sa asi vykašľala 😁).
A plus cikula
*stehnách
Hlavne šušku. Čo keď bude šarmantný hlavný družba? 😂
😂😂😂😂😂🤦🏼♀️
😁🤣🤣🙈 ach...
Hlavne nezobudni zobrať žiletku aj na svadbu...čo ak náhodou 🤣😁.
ja uz by som sa rano pred svadbou neholila vobec, teplo je, spotim sa a vyhadzu sa mi vyrazky 🙂 tak asi tak
...A to prázdniny ešte len začali
A šuška nič? Nikdy nevieš koho na takej akcii stretneš 😁
Vzhladom na to, ze si nespomenula medzinozie, tipujem, ze tam este nezarastas, kedze mas len 9 rokov. Mentalne by tomu zodpovedala aj polozena otazka
Kks to akoze mimo takychto akcii chodis chlpata ako opica ? Tak sa ohol podla siat, ja neviem 😄. Holim sa vsade nech sa citim dobre
Ani jedno. Ja sa zasadne neholim pred akciou,mam citlivu pokozku. Holim vecer pred akciou. Ale otazka ako od nast rocnej. Ja uz neviem kam tento svet speje,ked uz ludia nedokazu nic urobit bez pomoci internetu.
Bradu si ohoľ... Igor... A pazuchy aby si nesmrdel...
prepáč...to nevieš, kde zarastáš a potrebuješ sa poradiť na MK ? to už len aby si poslala foto,,.....