Ahojte chcela by som sa spytat ci nemate niekto nejaky “life hack” na podrazdenie po holeni. Skusala som uz vsetko vratane pudrov, sudokremu ale stale je vysledok ten isty ze na druhy den mam nepekne cervene zapalene pupaky. Budem vdacna za kazdu radu…
Co pomohlo me je neholit, ale používat depilačny krém.
Ahoj ano mam, pokozku navlhci, potri celu plochu olejom a ziletkou chod vzdy len v smere rastu chlpkov.
Tu pomoze len laser nic ine
Lepsie sa holí po sprche. Chlpky zmaknu. Aj brada. 😀 a potom s5 do sprchy len oplachnut
Po holení si natrieť medom.
ja som nasla pre mna zazrak len nedavno. Detsky olej Aviril modry.
Ja som si Lumeu objednala.
V dm majú teraz novinku taky krém balea vyslovene po holení intímnych partii z tej rady je aj gel na holenieje super
Ja sa holim obyčajnym najlacnejšim jednorazovým strojčekom a použijem k tomu gél na umývanie na intímnu hygienu. Vždy sa holím večer pred spaním a potom si oblečiem voľné pyžamo. Do rána sa mi pokožka ukľudní a vyrážky nemám. Ničím sa po holení nenatieram, lebo vtedy sa mi vyrážky robia.
Nesmiem sa holiť cez deň a dať si nohavičky a tie drahé jednorazové strojčeky s milión čepieľkami mi tiež robia vyrážky.
@lakebabe ahoj vedela by si mi poslat link na ten produkt? Velmie pekne dakujem 🙂
Produkty ktoré používaš obsahujú alebo neobsahujú alkohol?
ak chceš riskovať mykózu, tak smelo do patlania krémov 🙄 keď máš naozaj také problémy, tak potom jedine laser alebo vytrhať
@zuzanka.zuzu v živote som z toho nemala mykozy ani z ničoho iného nenatiera si to predsa zo spodu ale hlavne z predu trochu ako sa ti to prosím ta dostane do vnútra
Vosk
Kum si strojček na holenie. Nie ziletku