Holenie intímnych partií

9. mar 2024

Ahojte chcela by som sa spytat ci nemate niekto nejaky “life hack” na podrazdenie po holeni. Skusala som uz vsetko vratane pudrov, sudokremu ale stale je vysledok ten isty ze na druhy den mam nepekne cervene zapalene pupaky. Budem vdacna za kazdu radu…

hipuska
9. mar 2024

Kum si strojček na holenie. Nie ziletku

barka1
9. mar 2024

Co pomohlo me je neholit, ale používat depilačny krém.

aliaray1
9. mar 2024

Ahoj ano mam, pokozku navlhci, potri celu plochu olejom a ziletkou chod vzdy len v smere rastu chlpkov.

bela30
9. mar 2024

Tu pomoze len laser nic ine

greywolf
9. mar 2024

Lepsie sa holí po sprche. Chlpky zmaknu. Aj brada. 😀 a potom s5 do sprchy len oplachnut

belaaaaaaaaa
9. mar 2024

Po holení si natrieť medom.

mrkvicka060
9. mar 2024

ja som nasla pre mna zazrak len nedavno. Detsky olej Aviril modry.

11bodka11
9. mar 2024

Ja som si Lumeu objednala.

lakebabe
9. mar 2024

V dm majú teraz novinku taky krém balea vyslovene po holení intímnych partii z tej rady je aj gel na holenieje super

kathhii
10. mar 2024

Ja sa holim obyčajnym najlacnejšim jednorazovým strojčekom a použijem k tomu gél na umývanie na intímnu hygienu. Vždy sa holím večer pred spaním a potom si oblečiem voľné pyžamo. Do rána sa mi pokožka ukľudní a vyrážky nemám. Ničím sa po holení nenatieram, lebo vtedy sa mi vyrážky robia.
Nesmiem sa holiť cez deň a dať si nohavičky a tie drahé jednorazové strojčeky s milión čepieľkami mi tiež robia vyrážky.

autor
10. mar 2024

@lakebabe ahoj vedela by si mi poslat link na ten produkt? Velmie pekne dakujem 🙂

lakebabe
10. mar 2024

To prvé je na holenie je to také redšie to druhe nátres po sprche a tieto Strojčeky používam už roky sú úžasné tieto fantastique majú najviac čepielok a sú výborné

lenkakravcova
10. mar 2024

Produkty ktoré používaš obsahujú alebo neobsahujú alkohol?

zuzanka.zuzu
10. mar 2024

ak chceš riskovať mykózu, tak smelo do patlania krémov 🙄 keď máš naozaj také problémy, tak potom jedine laser alebo vytrhať

lakebabe
10. mar 2024

@zuzanka.zuzu v živote som z toho nemala mykozy ani z ničoho iného nenatiera si to predsa zo spodu ale hlavne z predu trochu ako sa ti to prosím ta dostane do vnútra

luccija
10. mar 2024

@lakebabe mňa včera v DM pobavil krem po holení guliek🙂

lakebabe
10. mar 2024

@luccija mňa minule pobavila v dm rada pre chlapov proti poteniu guliek angry bird také cosi😄 celá rada pre chlapov proti poteniu guli

luccija
10. mar 2024

@lakebabe môže byť, že to bolo ono.Mne to dcéra ukazovala boli tam guľky nakreslené možno to bol krém, alebo pudrik🙂

lakebabe
10. mar 2024

@luccija to bude ono 😄 to je cela rada od krému ,rollonu po Púder

vemi23
12. mar 2024

Vosk