Holenie bruška súhlasíte alebo nie? Počula som že sa to nesmie
Neholila by som lebo budú pichat a pichľave brucho je posledné čo by som chcela, buď trhať alebo lumea.
Záleží aké chĺpky tam sú, každá sme iná.... ja mojich zopár tmavších, ale jemných holím, nie sú tvrdé, nevyrastajú ako strnisko, nič nepichá, nič nevidno.... keby som ich mala silnejšie výraznejšie, volím iné metódy... a zase naopak na jemné bledé by som kašľala 😅
😲 jake chlpy?
Smies robit so svojim telom uplne vsetko co uznas za vhodne.
Je nejaký zákon na holenie brucha? Môžeš si holiť čo a kde chceš.
Jasne, že sa to smie, prečo by sa nesmelo? Chlpy na človeku su evolučna chyba.
ja chapem pointu. ked chces IPL musis to najskor oholit. A to je ta obavana vec. Plus to ze ked sa to oholi a chlpy (aj ked menej viditelne su aj vyssie) tak ten skokovy rozdiel bude vidno.
Ziadna zena nechce mat na bruchu strnisko, takze do toho uz potom musis ist na plno. IPL alebo laser.
@lubossi Lenže žiadna žena ani nema tak chlpate brucho, aby to bolo vidieť nejakym spôsobom.
Tých pár čo mám si trham ja by som sa neholila skôr laser, odfarbit, trhat
No ako ja mám tmavé vlasy a tam pádom aj tmavé chlpy 😂 a mám ich tiež dosť na bruchu. Takže chodím na depiláciu.. záleží od toho aké chĺpky máš, ak sú tvrdé, tak ti to bude prekážať. Ja mám chvála bohu jemne. A je to dosť nepríjemne to ochlpenie, radšej by som bola blondína. Na nich to nevyzerá tak zle. Cítim sa ako opica. 😃
Ja by som hlavne chcela mať bruško 🥹 moje sa tak isto nedá nazvať ani keď tehotná nie som🤣 aj keď holiť ho nepotrebujem
Preco by sa nesmelo? Chlpy ako chlpy