Holenie bruška

did18
4. nov 2024

Holenie bruška súhlasíte alebo nie? Počula som že sa to nesmie

viestta
4. nov 2024

Preco by sa nesmelo? Chlpy ako chlpy

gleep1
4. nov 2024

Neholila by som lebo budú pichat a pichľave brucho je posledné čo by som chcela, buď trhať alebo lumea.

jaond19
4. nov 2024

@did18 domace IPL a mas pokoj. Nielen od chlpov na bruchu.

lindous
4. nov 2024

Záleží aké chĺpky tam sú, každá sme iná.... ja mojich zopár tmavších, ale jemných holím, nie sú tvrdé, nevyrastajú ako strnisko, nič nepichá, nič nevidno.... keby som ich mala silnejšie výraznejšie, volím iné metódy... a zase naopak na jemné bledé by som kašľala 😅

biba_18
4. nov 2024

😲 jake chlpy?

vanilkovazmrzka
4. nov 2024

Smies robit so svojim telom uplne vsetko co uznas za vhodne.

januska12323
4. nov 2024

Je nejaký zákon na holenie brucha? Môžeš si holiť čo a kde chceš.

thirstymonk
Včera o 04:01

Jasne, že sa to smie, prečo by sa nesmelo? Chlpy na človeku su evolučna chyba.

lubossi
Včera o 10:39

ja chapem pointu. ked chces IPL musis to najskor oholit. A to je ta obavana vec. Plus to ze ked sa to oholi a chlpy (aj ked menej viditelne su aj vyssie) tak ten skokovy rozdiel bude vidno.
Ziadna zena nechce mat na bruchu strnisko, takze do toho uz potom musis ist na plno. IPL alebo laser.

thirstymonk
Včera o 10:40

@lubossi Lenže žiadna žena ani nema tak chlpate brucho, aby to bolo vidieť nejakym spôsobom.

3petka
Včera o 10:45

@biba_18 aj ja som si musela brucho skontrolovat 😂😂😂 mám tam nejaké 2 take malé tmavšie.

luccija
Včera o 10:46

Tých pár čo mám si trham ja by som sa neholila skôr laser, odfarbit, trhat

minenkak
Včera o 11:19

@did18
Chceš dieťaťu holiť bruško????

faasx
Včera o 16:38

No ako ja mám tmavé vlasy a tam pádom aj tmavé chlpy 😂 a mám ich tiež dosť na bruchu. Takže chodím na depiláciu.. záleží od toho aké chĺpky máš, ak sú tvrdé, tak ti to bude prekážať. Ja mám chvála bohu jemne. A je to dosť nepríjemne to ochlpenie, radšej by som bola blondína. Na nich to nevyzerá tak zle. Cítim sa ako opica. 😃

did18
autor
Včera o 20:16

@minenkak 😂až tak hlúpa niesom aby som dieťaťu holila
bruško. Mierila som tým na seba

minenkak
Včera o 20:25

@did18 tak prečo píšeš bruško ,keď myslíš seba

did18
autor
Včera o 20:30

@minenkak pretože som tehotná, a počula som o Tom že tehotná žena by si nemala holiť bruško.

did18
autor
Včera o 20:31

@minenkak všetky baby ma pochopili čo tým myslím len asi ty nie😅

minenkak
Včera o 21:02

@did18 tehotna žena má brucho

minenkak
Včera o 21:16

@did18 nie, to ty si nepochopila

domak2
Včera o 21:27

Ja by som hlavne chcela mať bruško 🥹 moje sa tak isto nedá nazvať ani keď tehotná nie som🤣 aj keď holiť ho nepotrebujem