Hojenie tetovaného pudrového obočia

2reperka55
12. okt 2024

Ahojte baby chcem sa opýtať ty čo máte Ombre obočie pudrove ako sa vam hojilo ? Vypadla mi časť farby máte to tiež niekto ?

mamamasama
12. okt 2024

Jasné. Vždy to takto opadá. Nezoškrabuj

denisa_deniska
12. okt 2024

@2reperka55 áno, ja som dva týždne nechodila von ako mi to škaredo opadávalo, ak by si tam mala nejakú nezrovnalosť vo farbe oproti ostatným častiam, nato sú tie korekcie 🙂

2reperka55
autor
12. okt 2024

@denisa_deniska tak to nevadí že tá polovica tam chyba to asi po niekoľkých dni vyde farba ?

2reperka55
autor
12. okt 2024

@mamamasama no vyzerá to hrozné , som po tetovani 12 dni nejako veľmi dlho sa to lupe

ivik4
12. okt 2024

Hej, vyzerala som ako prisera , ani von som nechodila. O 2tyzdne ma to caka zas

denisa_deniska
12. okt 2024

@2reperka55 áno, keď sa ti celé zlúpe, tak ostane to obočko mierne bledšie, potom ešte stmavne, cca mesiac to trvá všetko, potom treba ísť na tú korekciu, kde ti takéto nedostatky ešte dodatočne opraví (tvar, farba, vypadnuté miesta), po tej korekcií ale už tento proces nebude, hlavne si to ozaj teraz nechytaj, a hlavne sama neodlupuj, lebo si vylúpneš aj pigment

sajmi
12. okt 2024

@2reperka55 vždy treba ísť po tetovaní na korekciu

stanislavao
12. okt 2024

Dôležité je si to natierať. Ono sa to musí ošúpať a cca do mesiaca farba pekne vyjde na povrch. Ak by niekde chýbala, pri korekcii dorobia.

2reperka55
autor
12. okt 2024

@stanislavao nerozumiem prečo tam kde mi to vypadlo vidno iba kozu žiadna farba nič

stanislavao
12. okt 2024

@2reperka55 nebojte, ona sa ukáže. A ak by nie, korekcia to upraví.

matusik90
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
2reperka55
autor
20. okt 2024

@stanislavao polovička mi vypadla len trošku farba ostala tam kde mám obočie tak neviem či korekcia to pomôže zachrániť

mira0611
20. okt 2024

@2reperka55 kolegyna mala presne taketo ako ty, nevyzeralo to pekne, este som si aj myslela, ze kolko penazi zaplatila a ma to nepekne. Potom sla na korrekciu a cuduj sa svete, vyzera to ako z katalogu!

stanislavao
20. okt 2024

@2reperka55 určite áno. Skúste kontaktovať svoju taterku a nech vám dá termín na korekciu čím skôr.