Prirodzenú farbu mám odtieň hnedej, presnejšie neviem už 😅 oči modré, obočie tmavohnedé a pleť svetlá, ľahko sa za červená.
Hodila by sa mi podľa vás stredne-tmavšie hnedá?
Som na tom podobne no naj špinavá blond mi sedí . Tmavšie vlasy hruuza
Skor svetlejsia hneda nejaky studeny odtien, si farebny typ tlmene leto pravdepodobne 🙂
Myslim ze nie skor rysave by ti isli.
Tabakovomedena?
tmava určite nie, ostarla by si tak o desať rokov. Mas porcelanovu babikovsku tvár, čiže niečo jemné, určite sa ti hodí viacero rysavych odtieňov, maximálne z hnedej svetlý gastan, ak už nutne chceš zmenu
Hlasujem za nejaku svetlu, nie peroxidovy blond ale nejaku medovu
Ktoré z týchto teda?
Podľa mňa tá 5.0
5.0 ,6.0 ,6.32, 7.0
5.0, 6,45
predstavit si tu hnedu na tebe rozhodne viem, ale tiez som skor za nazor, ze by sa ti neskutocne hodila rysava 🙂 ak si ju zatial nemala, tak by som vyskusala, zmena je zivot 🙂 a mas na to aj plet podla mna.
Rysava naozaj nie, skresluje to , ze na foto mas aj teraz trochu do rysava zafarbene, ale vsetko co mas na sebe prirodzene a nezafarbene cize odrasty vlasov, pokozka, farba oci je skor neutralneho az chladneho podtonu , rysava na tebe zatial nekrici a nepridava roky len preto, ze si mlada a mas este peknu pruznu pokozku, ale to neznamena, ze sa ti rysava hodi
6.32
Vlasy by som nechala vyrásť, ponechala svoju farbu vládu + balayage
Ryšavá ti nejde ,je za mňa neprirodzená,ani blond ,splynie ti s pleťou,budeš nevýrazná ,dala by som si presne takú farbu aké máš odrasty 5.00,6.00
mam presne taku pleť ako ty, svetla, lahko sa cervena - treba ist do studenej hnedej, krasne mi stiahla zacervenanie. perfektne mi k tej pleti sedi loreal casting gloss 4102, stiahla cerven, zvyraznila oci. ak chces svetlejsie, ta 5.0 bude fajn tiez, aj tu som nosievala
S tou 5,0 budes fadna taka seda mys ty si mlada mozes si dovolit aj nieco vyraznejsie.
Dobré pre teba keď ti bude ladiť farba vlasov s obočím, pokiaľ ho máš nefarbené. Aké vlasy si mala keď si mala okolo 16 rokov? To by mal byť ideálny odtieň.
Určite nechoď do odtieňa výrazne tmavsieho ani výrazné bledsieho ako sú tvoje prirodzené vlasy. V tmavej farbe budeš vyzerať tvrdo, staro, vo svetlej vygumovane...
To, že sa niekomu môže zdať jeho prirodzená farba vlasov fadna, nie je chyba farby vlasov, ale chybný odtieň oblečenia, make-upu...
Skús sem dať fotku, nech si to vieme lepšie predstaviť 🙂 Ale myslím, že áno, hnedá je proste hnedá 😀