Hnedú farbu na zlý melír

10. mar 2024

Zdravím, je tu niekto kto bol nespokojný so zosvetlením, melírom, ktorý mu urobili v salóne a dal si doma hnedú farbu na vlasy? Akú farbu ste použili? Aký čas musí uplynúť aby som si vlasy mohla po zosvetlení nafarbiť? Ako často vlasy farbíte keď sa farba vymýva? Potrebujem s vlasmi súrne niečo urobiť. Vďaka

nela01
10. mar 2024

Ahoj mozno sa ti to zda ze to neni dobre a v reale je to pekne 🙂 skus dat fotku 🙂 mne napr melir nejde vseobecne.Mam tmave vlasy a riesim len odrastanie a postupne zostrihavat vlasy a nechat si svoje 🤷‍♀️

nika_val
10. mar 2024

Nafarbiť môžeš s odstupom cca 2tyždne. Potom dofarbovať 1krat za mesiac.
Idealne použiť profesionalne farby a nie tie drogerkove blbosti 🙂

autor
10. mar 2024

@nela01 fotené vonku na dennom svetle, irituje ma že to nie je jednoliata blond ale je tam viacero odtieňov a už vôbec som nechcela teplé odtiene, nepomáha ani silver šampón ani masky nič.. podľa mňa to teda nie je pekné..
kaderníčka pred melírom ale povedala, že nebude problém dosiahnuť peknú jednoliatu blond

autor
10. mar 2024

@nika_val vieš mi poradiť nejakú konkrétnu značku?

nops
10. mar 2024

Mala si to hneď reklamovať,teraz si doma vlasy ešte viac zničis.Vyzeraju extrémne suché.Kadernicka ti hneď mohla dať toner,ale ten môžeš aj teraz.Farby by som sa bála

autor
10. mar 2024

@nops nič tonujúce mi nepomáha.. každým umytím sú odtiene teplejšie a teplejšie..
aj pri dostatočnej hydratácií a starostlivosti o vlasy ich zničím? známa vravela, že melír ničí vlasy najviac ale že hnedá farba nemá silný peroxid a obaľuje pigmentom vlasy

ingridkras
10. mar 2024

Radšej by som zašla do lepšieho salónu a tam si ich dať zafarbiť.Ak dáš na blond farbu hnedú kúpenú v drogérii,môže ti chytiť do zelena.Kadernicka vždy pridáva do hnedej trocha gastanovej práve aby predišla zelenému odtieňu.

autor
10. mar 2024

@ingridkras už táto honba za blond ma stála veľa peňazí, neviem či si budem môcť dovoliť zaplatiť zase takú sumu, rozmýšľala som aj že skúsim len nejaký tenký pramienok ako chytí a keď dobre tak na celé vlasy

nika_val
11. mar 2024

1. Tonovanie vlasov je vlastne farba len s použitím velmi velmi slabého peroxidu. Môže sa robiť aj namokro v umyvadle.
Urobila tento krok kaderníčka?
2. Aku kozmetiku používaš na vlasy? Lebo tieto budú potrebovať poriadnu proteinovu bombu.
3. Tvoja kamaratka mala pravdu len čiastočne.
Ano melír ničí vlasy najviac. Odoberá z vlasu všetko - pigment, hydrataciu, proteiny.
Ak sa nespraví hneď po odfarbení tonovanie a nedá dobrú masku vlas zostava prazdny.
Ak na taketo vlasy použiješ drogerkovu farbu farba vnikne do vnútra vlasu a zažerie sa tych prazdnych miestach + pri drogerke na vysoke riziko toho že ti to chytí do zelena.
Len profesionalna farba ti ten vlas obalí ako vravela tvoja kamoška
4. Profesionalne farby su napr: loreal proffesional Majirel, loreal professionel Inoa
K tymto farbám si ale zvlášť dokupuješ peroxid ( alebo to najdeš pod pojmom oxidant, developer)