Ahojte, ako si farbite vlasy hnedou doma, aby ste na spodku nemali cierne a hore hnede? Kolko minut cca treba mat pri korienkoch a dole na koncekoch, aby boli v jednej farbe?
Roky si fraby doma sama, aj som viackrat stiahla z ciernej farby na hnedu (na viackrat samozrejme), stale som si nechala svoje odrast, ale tentoraz chcem pekne tmavohnede, ale neprisla som na to, ako to urobit. Aj ked som sa snazila v minulosti, nakoniec som si musela dat aj tak ciernu... 😏
chod ku kadernicke a nemusis experimentovat, skutocne to za to nestoji doma si xy farbami patlat vlasy
Ja si farbim roky sama na tmavohnedu a úplná pohoda, nikdy to nemám dvojfarebné to neznášam, keď vidím na žene, hnedá farba dobrá je základ, farbiť len odrasty, a raz za 3 mesiace komplet vlasy. Ku kadernícke by som nemala nervy vysedávať každý mesiac 3 hodiny, ani tak nejde o peniaze
Po mojich niekoľkých nie práve úspešných pokusoch som si povedala, že keď si zmyslím inú novú farbu alebo čokoľvek iné, tak jedine smer kaderníčka. Tam je to vybavené za hodinku max dve a nemusím doma tým jednak zabíjať čas a robiť pokusy, ktoré aj tak nemusia dobre vystreliť.
Ja tiež farbim doma , tmavohnedá,farbim len vyrastené a raz za pár mesiacov pretriem celé a aj to len keď si omylom pripravím celú farbu
nikdy som si nefarbila, som tmavovlaska od prirody. Ale ani zdrave prirodzene tmave (ale aj blond) nemas po celej dlzke (hlavne dlhe vlasy) rovnakej farby. Ked si raz budem "musiet" (ked budem sediva) farbit, zabehnem ku kadernicke. Farbit si sama dlhe vlasy je dost obtiazne a myslim, ze to sama nedas tak, ako kadernicka, ktora zhora vsetko vidi.
Nikdy to doma tak nespravîš, chodím ku kadernícke každý mesiac, práve preto , aby som konce nemala tmave
Farbím si rokyyy sama doma obyčajnou drogérkovou farbou a nikdy som nemala stav, ako opisuješ, že hore hnedé a dole čierne. Používam stále tú istú farbu, najprv si vždy nafarbím odrasty, nechám pôsobiť 20 minút, potom nanesiem farbu na celé vlasy, nechám 10 minút a spláchnem. Žiadny problém nikdy.
Ja si farbim iba odrasty, na dĺžku vlasu už farbu nedávam a vyzerá to dobre 🙂 používam ale vždy rovnakú farbu
@zuzubb007 ja tam tiez nejdem. 2x som bola. A to som platila vela a mali super recenzie. Raz mi spalila vlasy, z dlhych som mala kratky pod usmai, a druhykat opat kvoli stahovnaiu farby, a tiez som nebola sookojna, tak robim si vsetko ja sama, a vsetko fjan. Len toto som nevedela. A ked nechas 3 mesiace bez farby dlzku, nie su bez lesku a suche?
@minenkak a nemas ich bez lesku, resp. Suche?
@mateson a ako ti to robi? Ja nejdem ku kadernicke. Len potrebujem vediet ten postup.
Súhlasím kaderníctvo neznamená, že to bude len lepšie, mne keď nafarbili za 60 eur, po dvoch zmytiach farba dole z vlasov, a keď som povedala podstrihnut 7 centi, vzali mi 20 odvtedy mám na háku dakde chodiť, takto si nafarbim sama za 5 eur a pokoj svätý, nie nič nieje bez lesku, to ani nesmieš každý mesiac dávať farbu na cele vlasy preto potom sú dvojfarebné, nafarbim vrch, vyzehlim vlasy a krása lesk všetko čo má byt
@jesenzima uz si tretia, ktora to robi tak. Fajn, super! Vyskusam. Kaurta som si stihala ciernu farbu, mam ho teraz hnedo medenu, svetlejsiu, tak dma najprv na cele, a potom iba na odrastene.
@zuzubb007 a vrch iba die odrastene, alebo ides dalej trochu?
Ja som tiez toho isteho nazoru. Nebudem si platit z anieco, co viem spravit aj doma.... A roky rokuce si farbim a striham vlasy sama.
@minenkak och, dakujem! ❤️
Len vrch 2-3 centi si dávam farbu
ja si sama farbím vlasy už niekoľko rokov, najlepšie pre mňa sú syoss farby, zmiešam vždy tri rôzne odtiene hnedej, bez amoniaku a zafarbím celú hlavu odrasty sú už dávno zafarbené kým skončím a potom počkám ešte pól hodinu, ešte dá mi nestalo že by boli niekde tmavšie a inde svetlejšie
@pkgirl30 30 minut nechas iba na odrasty? A na konceky?
@penelope11 pozriem, dakujem krasne!
@zuzubb007 dakujem, tak vyskusam. Teraz sice musim celu, lebo mam stiahnutu ciernu. Ale pri odrastoch budem uz iba vrch. Sama som zvedava, ako dlho mi vydrzi farba bez toho, aby som oresla po dlzke kazdy mesiac.
autorka...vlasy si farbím celé, začínam odrastami ale kým si zafarbím celé vlasy lebo sú dlhé po ramená tak to trvá aj trištvrte hodinu a potom ešte počkám takú pól hodinu keď už mám zafarbenu celú hlavu
@pkgirl30 fajn, dakujem ti! 🙂
Fu no podľa mňa je farbenie vlasov veda, aj aby sa nezničili a aj aby vyzerali dobre. Ja nikdy neriskujem. Vlasy sú koruna krásy. Idem vždy keď chcem zmenu ku kadernícke. Potom tie odrasty sa dajú aj doma farbit ale čo sa týka odfarbovania celých dĺžok na to by som si netrufla