Hnedé opálenie

95katarina98
9. jún 2024

Ahojte. Poraďte prosím maslo/ krém na pekne hnedé opálenie.
Som biela a zvyčajne sa len spalim do červena tak som chcela skúsiť niečo takéto.
Kľudne aj dm/ teta/ lekárne/ online…
Ďakujem ❤️🫶

jaja20
9. jún 2024

Ahoj,asi ťa sklamem, ale výsledná farba po opaľovaní závisí od množstva melanínu, ktoré máš v sebe... čiže,ak si bledý typ, krásne do hneda sa bohužiaľ neopáliš ani pomocou kvalitného urýchľovača opálenia.

muchotrafka298
9. jún 2024

Pokial sa opalujes do cervena, tak proste to krasne tmavohnede opalenie mat nebudes. Ja som sa kedysi ako dieta a mlada baba opalovala do hneda. Mala som pekne hnede opalenie bez namahy. Casom to uz bolo horsie, opalujem sa do cervena na prasa a neskor to zhnedne. Ale len do bledohnedej, nepokozu aktivatory ani boostre na opalovanie.

mima172
9. jún 2024

Ja som svetlý fototyp a vyslovene pekné hnedé opálenie som nedosiahla nikdy. Ale prišla som aspoň nato, čo zaberá, aby som sa neopalovala do ružova ako čuník a nešúpala.
1. Treba nasadiť betakarotén aspoň 2 mesiace pred sezónou
2. Opaľovák - mne sa osvedčil Ladival alebo čuduj sa svete - Cien z Lidlu
3. A to najdôležitejšie, čo som nerobila, lebo som si myslela, že veď načo, tak to je starostlivosť o pleť po opaľovaní. Tu si vyber podľa seba, čo uznáš za kvalitné. Ja používam už roky jedno olejové sérum po opaľovaní ale keďže to nie je mainstream značka, tak nenapíšem, nech mi to nezmažú.

liusa82
9. jún 2024

blbosť že bledule dobre neopáli.Ja som bledá od narodenia tiež chytám len dočervena ale odkedy zobem betakaroten aj niekolko týždňov pred kúpanim a slnením a potom aj celé leto,plus sa natieram iba týmito urýchlovačmi opálenia som hnedá ako od mora.Ale ja sa kúpem a opalujem ozaj stále pokial počasie dovolí lebo na dvore máme bazén.Momentálne som si kúpila takú marmeládu z dm na urýchlenie len ešte som ju neskúšala

muchotrafka298
9. jún 2024

U mna nic nefunguje, betakaroten uzivam pravidelne, pouzivam urychlovace, mazem sa po opalovani. Tak som to proste vzdala. Nemam ani cas na opalovanie trebars denne.

trema
9. jún 2024

Ja ked som sa este opalovala (resp. nevyhybala slnku 😀), tak ked som pouzila krem na opalovanie, tak som sa velmi neopalila, z dovolenky som sa vrátila rovnako biela ako som dosla. Ale ked som pouzila olej na opalovanie, tak som prisla pekne do hneda.. vzdy som pouzivala sundance z dm spf50

acsa
10. jún 2024

aj ja som snehulienka , chodim na začiatku leta do solaria a potom ma už pekne chytá slnko, a tiež beriem betakarotén