Je niečo čo ochráni vyžehlené vlasy pred hmlou? Myslím nejaký balzam, sprej alebo niečo podobné? Dakujem.
Aj mňa by zaujímalo mám rovnaký problém
@stellarstar áno, niečo čo ochráni ten vlas pred vlhkom. Mám psa a ráno s ním chodím na hodinu a hmla je ráno skoro vždy a teda mám po vyžehlených vlasoch hned.
@marsmykkok jaj tak myslíš už chápem 👍😁
@marsmykkok asi jedine čiapka
@marsmykkok ja chodím na brazílsky keratin. Vždy na jeseň si dám, potom ešte v januári idem, aby som mala rovné vlasy do apríla kým už nie je cez deň tak vlhko.
Sprej na ochranu pred teplom na zehlenie loreal, schwarzkopf a podla mna zalezi od zehlicky, roky dozadu som mala taku co ked prsalo s dazdnikom som mala rozcuchrane vlasy a teraz mam perfektnu zehlicku s keramickou zehliacou plochou a moze sa diat cokolvek mam take iste vlasy rovne
Ja mám steampod a vlasy mám vyžehlené až dokým si ich neumyjem alebo poriadne nezmoknem.Moze byť vonku akokoľvek vlhko.
@baboobchod skúsim, dakujem za tip
@marpel keratín som mala 3 krát, 2 krát mi to slabo narovnalo a po prvom.dvoch umytiach sa vlasy vlnili a po mesiaci nebolo už pomaly vidno že som bola, raz mi to držalo lepšie. Tak už moc nechcem, navyše mi to strašne vysušilo vlasy.
@nikha2809 ja mám z ali napodobneninu steampod-parnú žehličku a áno lepšie ako rowenta klasická. Po klasickej som mala vlasy ako pred vyžehlením okamžite, po tej parnej to úplne do takého stavu ide, ale mám vlasy krepovité, objemné a proste skrátia sa a objem sa zvýši a nedržia tak pokope aj tak.
Jedine, čo mi udržalo vlasy rovné, vyžehlené pred hmlou a dažďom bol brazílsky keratín, obávam sa že okrem neho nič iné nie je.
@marsmykkok pred hmlou? Zvonka? 🤔