Ahojte, farbila dom si vlasy hennou a takmer vôbec mi nechytila. Vlasy mám hnedé a farbila som gastanovym odtieňom. Farbila som si už roky a vždy mi urobila henna pekný nádych, teraz som už aj zmenila značku a ak tak to je bez výsledku. Aku používate vy? Niekedy som si farbila častejšie, neviem či to je tým alebo v čom je problém?
Aj mne sa to stalo. Roky rokuce mi henna krasne farbila vlasy a teraz nic. Normalne som musela prejst na chemicke farbenie. Najprv som myslela, ze stara henna. Ale nechytilo mi to aj s inou znackou. Tak som tiez zvedava, co poradia.
@lujza123 áno, používam práškovú
@beata_k vážne? Ja hennujem už 17 rokov a posledný rok mi to vôbec nechytá, ja nerozumiem. Už som kúpila aj inú značku, dala som aj čierny čaj,teda zaliala prášok čajom a aj tak to nie je bohviečo. Tak som tiež zvedavá, či nám niekto poradí. A to dom si akurát našla prvé šedivé vlasy, takže farbiť musím 🤔😔
@lenkakravcova to kúpim v dm,však? A po tejto medenej máš aké vlasy? Asi ju vyskúšam...
tak keď sa začína s hennou, treba začať s čistou, červenou, tá drží najlepšie. Ja si nechávam aj cez noc 8-9 hodín. A až na tú prvú vrstvu farebnú hennu. Spočiatku treba urobiť na vlase viac vrstiev, tj. 2-3x farbiť po sebe, napr. po týždni. A potom už len prefarbovať raz za 3-4 týždne.
@lenkakravcova dakujem
@zuzanaam dnes som dala tiež po týždni, idem skúsiť viackrát po sebe. A tá čistá to je ale prosím ta?
@zuzanaam môžeš mi dať prosím link alebo foto tej čistej henny?
Ja mam znacku henne color a pouzivam zakladnu hennu (cistu hennu) oznacovanu aj ako “medena” alebo “cuivre”. Ale mala som aj hennu “baq” tzn v bodyart kvalite, ale vratila som sa k tej prvej. A pridavam k nej prasok zvany Amla (alebo amalaki) a chyti mi spociatku do tmavsieho odtienu, sle amla sa vymyje rychlejsie ako henna.
@janababana túto som mala teraz, skúsim kúpiť ešte tu čistú
@zuzanaam toto môže byť?
napríklad a asi som mala aj túto konkrétne
a inak používam túto: https://www.tany.sk/praskove-henny-na-vlasy/104...
chytá dobre aj na šediny, ale je dosť tmavá. Striedam s tou čistou červenou. Moje pôvodné vlasy sú gaštanové, snažím sa dosiahnuť svoj odtieň.
@zuzanaam vďaka, tak skúsim kúpiť ešte tu čistú hennu
@katkakuch1 ktorú prosím?
Ja mám takú škaredú nevýraznú hnedú až by som povedala plavú farbu vlasov. Používala som od tejto značky obe tie vrchné henny (medená a tá hnedá napravo). Pri tej medenej som mala krásne vlasy s červeným nádychom (fotku nemám lebo starý telefón dosluhoval) a z tej hnedej dostali taký gaštanový nádych. Táto značka ponúka 5 farieb (čo aj vidíš na fotke). Je to len o tvojej preferencie. Ja si ju nechávam pôsobiť aj 2-3 hodiny podľa toho, koľko mám času. Samozrejme aspoň hodinu je základ nechať to na hlave. Čím dlhšie ju máš, tým lepší je výsledok. Teraz som sa dlho nefarbila tak som zvedavá, aké to bude. Ale ja teda na túto značku nič zlé nemôžem povedať. Odporúčam ju vždy každému a zatiaľ boli všetci spokojní.. 🙂
@katkakuch1 ďakujem, včera som si dala tu čistú hennu, no už tam mierne niečo vidno, ale slabo stále... Skúsim aj túto čo si dala ty...ja dom DJ dlho farbila a mala som krásny gaštanový nádych a nechápem čo sa mi stalo s vlasmi keď mi nechytajú henny čo som mala roky odskusane...
Klasickú práškovu hennu ktorá sa mieša doma, to je jedno akej značky. Tie tekuté mi vôbec nechytajú
Tak isto záleží na šampóne aký požívaš, čím viac je v ňom chémie (silikóny a pod) tým horšie na nich chytajú prírodne farby. Tak isto ak používaš kondicioner ak si chystáš vlasy zafarbit hennou nedaj si ho