Baby prosím poraďte mi mala som blond melír a dala som sa ukecat na bezfarebnú hennu na vlas,y že si trochu zregenerujem vlasy, ibaže to nebola bezfarebná hena, ale slnečná blond henna, bola tam proste zlá etiketa so slovenským prekladom, kupovaná bola v obchode so zdravou výživou,dala som si ju na vlasy dnes a vyzerám strašne 😥😥😥 vlasy mi svietia ako slnko je to hrozna farba, hroznaaaa😥😥😥 tie vlasy čo som mala merir sú zničené,som bezradná len plačem, idú sviatky, rodinné stretnutia a ja vyzerám ako z nočnej mory, odtasty nechytilo vôbec a zvysok vlasov mám ako zlaté kurča 😥😥😥a k tomu ten smrad čo nemôžem vôbec zmyť stále ho cítim na vlasoch ...máte niekto skúsenosť? Mám si dať teraz hnedú henu, alebo čo robiť ? A ak áno koľko na hodinu? 2?3?Nezničím si ešte viac vlasy? 😥😥😥Od meliru ubehli 2 mesiace .... panebože 😥😥😥
@0silvia0 vôbec sa to nezmyva 😥už som si 3x umyla 😥😥😥
@simulienka24 ak chces aby to bolo blond zamierila by som ku kadernicke, aby to opravila, ale ak tmava tak samponovu farbu z drogerky kludne ono to chyti tmavo, tmavsie ako na obrazku na svetlych vlasoch, a to potom podla navodu sa uz drzat
@fairyy kaderníčka do toho nepôjde minimálne 6 týždňov, vraj je riziko, že to bude zelené, teraz nemôžem farbiť vraj chemickou farbou tých 4-6 týždňov 😥
@simulienka24 tak urcite doma sa do toho potom nepustaj 😔 ale na tmavo ak to das nejakou samponovou farbou pozor ono to nezide niekolkymi umytiami... hlavne nie zo svetlych vlasov ... som original blond a dala som si raz samponovu tmavu farbu bez vsetkych tych chemickych prisad a mne ta farba sa proste nevymyla, nasledne mi to kadernicka odfarbovala, ked uz som tmavej hlavy mala dost... satka? alebo nejak pozopinat vlasy a nasprejovat to jednorazovym sprejom, ked pojdes na navstevy? aby si preckala 4-6 tyzdnov
@simulienka24 moja dcera si dala medenu hennu na chemicky zosvetlene vlasy a mala ich zelene. Potom zafarbila este raz a uz jej to chytilo.
Ja som si dala na hennovane vlasy melir a chytilo mi to v pohode, tiez sa kadernicka bala, ze to nechyti a chytilo.
Ale s blond hennou nemam skusenosti, len s medenou a cistou hennou.
@0silvia0 a dcéra druhýkrát farbila hennou znova? Musí tam byť odstup minimálne 4 týždne to dodržala? A vy ste melír mali tiež po viac ako 4 týždňoch po jemne? Ja už som bezradná asi si pojdem kupit hnedú henu ..snáď nebudem zelená ..
@simulienka24 ano druhy krat tiez hennou, len si ju nechala dlhsie posobit, jasne, ze tam mala odstup, ale aj tak to chytilo do zelena prvy krat.
Aj ja som dodrzala postup. Tou hnedou hennou si neznicis vlasy, len neviem predpokladat, ako ti to chyti. Nechces radsej medenu?
@0silvia0 ďakujem ..nie nechcem medený radšej hnedú ...dnes skúsim lebo toto je strašne
@simulienka24 daj vediet potom ako to dopadlo, drzim palce
@0silvia0 takže mám tmavé vlasy so zelenym nádychom 😥😥😥
@simulienka24 ach jaj, co teraz?
@0silvia0 neviem poslali mi z toho obchodu čo to doplietli etikety nejaký prieliv, že by to malo stiahnuť zelený farbu, ale ja si už nechcem zas dávať čosi ďalšie na vlasy už mi to strašné smrdí, neznášam už ten smrad,neznášam celú hennu, preklindm deň keď som do toho vôbec išla ...chcela som si zregenerovať melirovane blond vlasy a z blondínky vyzerám ako príšera čiernovlasa so zeleným nádychom ..neteším sa na Vianoce, úplne mám depky, moje vlasy sú zničené bola som blondínka teraz som príšera ...😥😥😥
No mne sa raz stalo niečo podobne, ale z blond mi to chytilo na kriklavooranzovu, robiť sa s tým nedalo nič, hanbila som sa strašne, kaderka mi vynadala a ostrihala ma na najkratsie ako to šlo, svietila som z diaľky, našťastie to vyrástlo, odvtedy takáto henna nikdy viac🙂🙂🙂
@beataxxx mne sa za 24 hod trochu tá zelená už zoxidovala a není to už také strašné, ale už som 2 noci nespala ako mi vadí ten smrad, každý deň si umývam vlasy ...no farba sa mi nepáči taká ako hlina čierna nie lesklá čierna do toho zelenkave záblesky ...no nie pekná ale už si nechcem farbiť pár dní ten smrad na ubyja a chemická farba by mi mohla chytiť ba zeleno ešte viac ....strihať až tak moc nechcem ...ešteže som na materskej, je zima a nosia sa čiapky, inak by som sa zbláznila ..lenže o 5 dní Vianoce,stretávky zo školy ..tak budem musieť poriešiť o 5 dní ...
Držím palce
@simulienka24 neviem si tu farbu sice predstavit, ale nevyzmyva sa to? Keby si si kazdy den umyla vlasy?