Hairburst šampón a kondicionér

kruzicskova
11. okt 2024

Ahojte, začala som používať hairburst šampón aj kondicionér. Užívam to druhý krát a všimla som si že mi viac vlasov vypadáva ako doteraz. Môže to spôsobovať šampón? Aj ma pokožka začala svrbiet. Máte dakto podobné skúsenosti? Šampón je na vypadáva nie vlasov a lamavost. (modrý)
Ďakujem za odpovede.

levi767
11. okt 2024

@kruzicskova ja osobne som nemala nejaký problém, ale veľa žien malo s týmto šampónom problém. Určite ale určite vymeniť. Nestojí to za to

mircalla
11. okt 2024

@kruzicskova Ja ulne to iste, viac mi vypadavaju vlasy a pokozka ma svrbi tak, ze som si myslela, ze mam snad vsi

kruzicskova
autor
12. okt 2024

@mircalla tiež som si myslela že mám vši. A po umytí mi hrča vlasov vypadalo. Viete niekto odporučiť šampón na vypadávanie lamavost a rast vlasov? Vytamy Šampóny, som už hádam všetko skúšala.

kruzicskova
autor
12. okt 2024

@levi767 jasné chápem, ja som sa nechala nahovoriť od známich a takto to dopadlo. No bohužiaľ už neviem aký šampón mám vyskúšať.

levi767
13. okt 2024

@kruzicskova ja chápem, že nie každý má šťastie ako ja ktorej stačí lacny šampón z dm a kondicionér z actionu za 2€ a mam vlasy ako holywoodska herečka. Ak ti vypadávajú vlasy určite vitamíny, lamavost nejaký olej na vlasy, prejsť konce vlasov + občas maska. A nájsť si proste šampón + koncidicioner, ktorý ti vyhovuje. Tym, že bude niečo drahé, neznamená, že ti to aj sadne. Mne napríklad ani nevyhovuje dlho mat ten istý šampón.

levi767
13. okt 2024

No ešte je október, kedy proste zacne obdobie, že vlasy si myslia, že sú listy na strome:DD preto určite vitamíny 🫶🏻

kruzicskova
autor
13. okt 2024

@levi767 začala som od lacných, tento prokudt je najdrahší z každých čo som mala. Reku keď ma vyššiu cenu možno bude aj lepšie fungovať, bohužiaľ nie. Budem musieť skúšať ďalej

kruzicskova
autor
13. okt 2024

@levi767 aké vitaminy by si odporučila?

levi767
13. okt 2024

@kruzicskova mne dobre robia tie dm https://www.mojadm.sk/mivolis-kapsuly-komplex-n...

Alebo také ze komplex, moc odporúčam.. cena výkon bezkonkurenčné
https://www.bodyworld.eu/sk/sk/reflex-nutrition...

Mala som problém aj s imunitou aj s menštruáciou a tieto Reflex multivitamin mi pomohol. Aj na nechty