Ahojte, pracujem ako predavačka takže sa narobím aj rukami. Chcela by som však pekné nechty. Zvoliť gélové alebo akrylové?
Akryl nie je viac škodlivý, skôr ide o ten pach, ak by si ho mala veľa dýchať, je lepšie byť na nechtoch s rúškom. Ja nosím akrylové už niekoľko rokov a žijem 😀 Akrylové znamená, že sa mieša prášok s tekutinou a z toho vytvrdne necht. Gelové sa aplikujú gélom, ktorý vytvrdne. Akrylové sú inak trvácnejšie, mne sa často gelové lámali a akryl mi držal jak prasa, tam sa mi ozaj raritne stalo, že sa mi niektorý necht zlomil..
@drews_beauty ďakujem za info a vlastne nechty to nezničí veľmi? Nechcem extra dlhé pazuriky ale skôr niečo decentne a vôbec neviem či akryl či gél ...
keď si raz dáš akrylové či gelové dole, svoje nechty budeš mať oslabené, to je normálne. V tomto ohľade je keď už šetrnejší gel-lak. Dĺžka je na tebe, povieš nechtárke akú chceš a prispôsobí ti nechty nech už pracuje s akýmkoľvek materiálom.
akrylove si viac skodlive ..aspon tak sa vravi .. mne osobne sa viac pacia gelove