Ahojte dievcata, stalo sa vám, že vám zozltli gelove nechty, ktoré mali byt mliecne? Dávala biely gél.. mám ich hneď po. Sú žlté a vyzerajú hnusne.
Povedala mi, že to je ešte zbytok akrylu a pritom ten mám dávno odrastenými, je len na koncoch pár mm, ktoré mám prelakovane francúzskou manikurou.
Tak mi dala další dôvod, že to moje nechty su take. Ale ved mám na nich gél… gelove nechty mám cez 3 roky, zmenila som nechtarku, bola som u nej párkrát a nikdy sa mi to nestalo.
Na nete som sa nič nedočítala, neviete kde mohol nastať problém?
Daj fotku
@beata_k áno, nanasala mliečny gél. Ale prišlo mi, že rýchlo rýchlo, zaplať a chod.
@mondolina Platila som 27e.
Ďakujem dievcata, už si riešim inú. Zabili ma včera jej správy, len škoda, že idu Vianoce, a ja sa hanbím chodiť v takých nechtoch.
Myslite, že keď si ich doma prelakujem, bude to ok? Ešte som neskusala. Aj čo sa týka schnutia, pol dňa si pri 2 deťoch nemôžem dovoliť.
Nuž pokiaľ viem savo a iné agresívne čistiace prostriedky takto reagujú na gélove nechty . Aspoň toto ma varovala moja nechtárka .
Môže byť od čistiacich prostriedkov.
Skus kúpiť taky blok alebo najjemnejsim pilnikom jemne zbrusit zvrchu. Môže byť zozltnuty top a nie gél
Len hlavne nechoď k Vietnamcom 🙏🙏🙏
@nezabudka20
@lenkavalova dievcata, to bolo hneď po aplikácii. Nič som s nimi nerobila a ani sa mi to nikdy nestalo.
Tvar som chcela širší, ale to je jedno, nepôjdem už k nej, najmä kvôli tomu, aká bol arogantná a dôležitá.
Nemas fotku pred a po?