Ahojte, chcem sa opýtať báb, ktoré si samé robia gélové nechty, či si myslia, že je to lacnejšie ako v salóne a ako to zvládali zo začiatku (robiť ľavou rukou + brúsenie a podobne). Gellak som viackrát skúšala sama, avšak ja mam veľmi krehké nechty. Nikdy mi nevydržal. Moja manikérka mi robí za priateľnú sumu nechty, chodím na nich každé 3 týždne, no vobec nie je precízna. Narazila som na fluffi gél, ktorý je bez pilovania čoho som sa najviac bála a používa sa na spevnenie vlastného nechtu. Pozrela som si čo by ma to vyšlo dokopy nakoľko nemám ani lampu, ani brúsku a vyšla mi suma okolo 200€ čo mi príde dosť. Pritom som tam dala ešte štetce + dva gély a 3 farebné gellaky + podklad pod gel a finish gel. Nie je to lacná záležitosť ako pri gellaku. Preto chcem radu či sa vôbec na to mám dať. Ďakujem.
@janai1 Myslíš, že stačí aj taká brúska ? Máš s tým skúsenosti ?
s brúskou nie, to je pre mňa zbytočnosť. Ale set mám a fajn
Lampu a brusku si vies objednať aj zo shein alebo ali a vyjde ta to dokopy možno nejakých 30€, aj to preháňam, štetce tiež… tiež si robím doma a spravia si svoju robotu 😃 nehovoriac o tom, že na slovenských eshopoch tie iste lampy a brusky o 20€ drahšie
@nicoletta98 co si to by ma ani nenapdlo, ze tam niečo také objednať. Ty si robíš klasický gél ? a brúsku máš z ali ? Ved to si vravím, že na nete je toho kopu a hlavne ja keď vidím ako mi odrastajú nechty hrôza... ona mi ani kožičku neupravuje to výnimočne a potom to tak aj vyzerá... áno je lacnejšia ale je to aj vidno
Áno, gél.. a brusku aj lampu som obj zo shein
@nicoletta98 neposlali by ste link,ktore mate? Tiez rozmyslam nad gelovymi nechtami doma.
@snehovakralovna ja som kupovala davnejsie , už tam nie sú presne tie :/ ale bruska je skoro rovnaká s touto - http://api-shein.shein.com/h5/sharejump/appjump...
A lampa - http://api-shein.shein.com/h5/sharejump/appjump...
@nicoletta98 dakujem
200€ je fajn vklad, ked si zoberiete ze najvacsie polozky su kurz, bruska, lampa a jeden stetec. Materialy sa daju kupit aj v mensej verzii.
Dajme tomu 30€ primerne date za manikuru mesacne, takze za pol roka akoby ste to dali...no ale tieto veci, co som spominala, vam zostanu dlhsie ako pol roka. Vlastne vsetok material vam vydrzi dlhsie. Urcite sa to oplati.
Pozri si stranku aspira.sk tam máš sety okolo 50€. Na bežné použitie doma úplne postačujú