Kupila som si v DM tu lampu a gelovu bazu S.he. Vsetko robim podla navodu,no aj tak mi vzdy odpadne po 2 dnoch cely gelovy necht.Co robim zle?
tú gelovú bázu nepoznám. ale môže ísť o viac rôznych problémov
1. nesprávny postup a aplikácia
2. slabý výkon lampy
3. nekvalitný materiál
4. všetko dokopy
5. všetko ok ale nie na kvalitu tvojho nechtu…
@biba_18 aku gelovy bazu by si odporucila?
mne osobne nedržali ŽIADNE gelové nechty. držia mi akrylové, z polygelu a teraz si robím gel lak, ale tým že si ich robím doma, tak si ich opravím hneď ako sa mi poškodia. niekedy mi držia a niekedy nie. keď mi nedržia tak je to kombinácia základu, laku a topu - to mám vypozorované, ktoré mi lepšie držia a ktoré nie.
čo sa týka lampy mám skúsenosť - kamoška mi dala lampu, lebo že nepotrebuje - letela do koša, absolútne mi s ňou nedržali nechty, ani tie čo inokedy hej…
takže na tvojom mieste by som išla na gelové nechty najprv k nechtárke - a tam vyskúšala či sú gelové nechty pre teba vhodné. lebo môže byť že nie sú - tak ako pre mňa… tak vyskúšate gel lak a ak ani to nie, polygel… a potom si ich môžeš robiť doma…
ale ja osobne ak už nechceš k nechtárke, by som išla do gel laku, nie gelu. je to jednoduchšie…
pozerám tú lampu, ale nevidím výkon, aká silná je?
a napíš postup ako robíš nechty…
Odmastujes a dehydratujes necht?
Aka silna je lampa a kolko vytvrdzujes?
Lepsie je kupit si lampu a vsetko zvlast. Lampa nema byt silnejsia ajo 48W ak si nechces spalit nechty, ale ani slaba...ideal tych 36/48W.
Postup: zmatnit necht, neprebrusit az moc,lebo aj preto potom nedrzia. Dobre odstranit prach!
Potom dehydrator ( nejde do lampy!) A potom uz baza podkladova, gellak a top na vrch, idealnd bez vypotku. Ak je s vypotkom, treba utriet cleanerom. Kazda vrstva v lampe 60sekund. Okrem
Ak ti nedrzia,, nerobis dokladne cisto postup, alebo davas vela tekutin, cleaner a bond vacsinou vobec netreba..
Ak chces gelove,tak medzi bazu a gellak das gel, alebo polygel a prebrusis tvar ked vytvrdne... Inak sa nic nemeni.
Tiez pozor na zateky ku cuticule, ta by da mala zatlacit a odstranit na zaciatku.
Znacka : vyborna a lacna je Claresa, od dehydratora ( = nail prep, primer) ,cez base, gellaky az po Diamond top. kupis na vacsine eshopov
@biba_18 ani mne nechty dobre nedrzia, preto si ich robim sama, ale tak ako sa ma, ale ja si ich aj rypem.. rozhodne by po 2 dnoch nemali odpadnut, nikomu... tak je niekde chyba a nespravny material..niekedy staci vymenit znacku, ine aa hodi na pruzne makke nechty, ine na tvrde..ked das neflexi baxu na nechty ,co nie su pevne, drzat dobre nebudu..niekomu drzi lepsie stavebna baza,nez gel , vyborna je fibet baza na problematicke nechty a pod nu rubber bazu....nechty robit nie je len tak ,ze dam hocico hocikomu a drzi to.
@biba_18 ja len pisem,ze to jej moze drzat iny material inej znacky,alebo zmenit bazy a zaklad je aj tak opracovanie a priprava nechtovej platnicky, bohuzial, to ani vsetku profi nechtarky nerobia dobre. Cize ako ich robili tebe, to tiez nevieme..
Mam kamosku,co ma autoimun.ochorenie, nic jej nedrzalo az kombo claresy unica nase a gel claresa,alebo fiber baza stavebna na claresu base unica...a nesmie mat dlhe nechtu,len polodlhe... dalsia proste len potrebovala flexi bazu, vacsina nechtarok sa s tym neprple a neskusa,ale mali by
..su aj baby,co im ozaj nic nedrzi ale to byva aj pracou ( macanie vo vode, oleji - napr.maderoterapia,tam drzi len akryl) ,alebo aj ochorenie autoimunitne,kozne a pod.
Nechty su ako koža, co jednemu sedi, druhemu nemusi.
Nevieme,kolko toho vyskusala ,ake materialy a tiez kvalita toho s-he setu moze byt zla.
Asi by som začala s úplnou výmenou materiálu...s takou sadou zázrak nespravíš