Gélové nechty doma

14. júl 2024

Kúpila som si všetko potrebné na gélové nechty ale nejako sa mi v tom nedarí...som len začiatočník ale mám pocit že to nieje pre mna, nevyzerá to tak ako by som chcela, možno "zle" materiály ale je to Slovenská značka, tak neviem... A ešte ma odradzuje ten čas, zaberie to dosť času a keď to ešte nevyzerá podľa predstavy... A ďalšia vec, ničí to prírodné nechty
Tie ktoré si robíte nechty doma, pokračovať, dat tomu ešte šancu alebo sa na to vykašľať

sima234
14. júl 2024

Tak ono na začiatku a možno nikdy to nebude vyzerať ako od nechtárky. Ona má na to školenie, prax, to ty nemáš. Ale časom to bude lepšie. Záleží len na tebe, či v tom chceš pokračovať.

sense
14. júl 2024

Ja mam doma sadu ale dávam si len gellack, zas toľko času spraviť to nezaberie, a ani mi nepríde ze sú z toho nechty zničené, keďže sa povrch nechtu len zmatni
Samozrejme nevyzerá to ako od skúsenej nechtarky ale zas ani tak žeby som sa musela za nechty hanbit

candii
14. júl 2024

Ja si robím nechty už 4 roky sama doma. Jasné že niektoré zdobenia neviem urobiť , robievam si len jednofarebné ale som spokojná. Pozerala som veľmi veľa videí od nechtarok, prírodné nechty to nezničí pretože s prírodným nechtom sa nič nerobí iba sa zmatnuje jemným blokom povrch nechtu ale tak ak ho pilnikujes a rajbeš jasné že sa môže poškodiť. Prvé nechty keď som si robila tak som si tiež dorajbala prírodný necht 🤣 prvé nechty neboli bohvieco časom som to dostala do ruky. Teraz keď niekomu poviem že si sama robim tak neverí, že tak super vyzerajú 🤣 ako myslím v rámci možností samozrejme že od profesionála vyzerajú inak. Ja ti odporúčam pozerať veľa videí a dat tomu šancu. Každé nechty budú o niečo lepšie a lepšie. A čo sa týka času, jedny nechty mi trvajú 2,5-3h.

lasona
14. júl 2024

Ono to bohužiaľ nie je také jednoduché ako to vyzerá. Chce to cvik. Mne to trvalo tiež nejakú dobu kým som sa zdokonalila