Gel lak - skúsenosti salón/doma

22. sep 2024

Ahojte,
Chcela by som mať nechty upravené gél lakom. Aké máte skúsenosti? Koľko to vydrží? Robíte si doma alebo v salóne? Aká je zhruba cena v salóne? Ak robíte doma, odkiaľ máte príslušenstvo a laky? Ďakujem za skúsenosti.

sima234
22. sep 2024

Robím si doma od Covidu každé cca 2 týždne, aj to preto, že mám všetko doma a nemusím mať odrasty. V pohode mi vydržia aj dlhšie. Keď som chodila do salónu, tak som išla raz za mesiac. U nás stojí gellak cca 30 eur, aspoň tam, kde som chodila pred tým. Objednala som si základnú sadu z Naninails a teraz si dokupujem laky aj od nich, aj od značky Claresa, ale mám aj laky z Aliexpresu.

maranta_leuconeura
22. sep 2024

Prvy tyzden vyzeraju ako cerstvo urobene, druhy tyzden este dobre, treti uz vidno odrasty zhora, stvrty mne sa uz gel lak aj uplne odlupuje (najma palce, ukazovaky, prostredniky). Chodim kazde 3-4 tyzdne, ako mi vychadza. Nechce sa mi s tym patlat doma, kamosky co to skusali aj tak nakoniec skoncili chodenim do salonu. Vacsi vyber farieb a relax.

barju
23. sep 2024

V salóne som nebola, ale dostala som lampu od kamarátky značky le mini macaron a k tomu červený gellak. Dokupila som si ešte asi 5 farieb ale už od značky wexa gellook a fungujem tak už 10 rokov. Náklady asi 100 eur. Pokiaľ nepotrebuješ širokú paletu farieb alebo všelijaké zdobenie, tak odporúčam ísť do toho. Mám aj priehľadný gellak a na ten viem dať obycajny lak akejkoľvek farby, potom to vydrží dlhšie ako na holom nechte. Odrasty závisia ako rýchlo ti rastu nechty. Za 2 týždne to už vidno že nie je čerstvá manikúra.