Robite si niektora gellak nechty sama doma. Nebavi ma stale lakovat nechty a nemam velmi cas chodit stale niekam. Zvladli ste to bez problemov, prip. mate nejake odporucanie. Dakujem
Podľa toho aká zrucna si. U mňa zo skončilo revom a zničenými nechtami na papier 🙈
No presne. Veď kým sa naučíš správnu techniku a aby to aj nejak vyzeralo chce dosť času a nervou. Mne prvé nechty aj 5h trvali. A teraz tiež nejdem pod 2,5h to nie je len gellak a top
@pandusica gellak uplne v pohode zvládneš to nieje nič co by sa nedalo.
Zapni si YouTube a podla videí ideš ja som sa tak naučila robiť gélové čo bola sranda trvalo mi rok kým som to mala tip top..
Gellak je úplne v pohode.
S le mini macaron sadou to mas raz dva hotové, žiadne podkladové ani ochranné vrstvy, pretože maju špeciálne gél laky, ktore všetko obsahuju. K tomu jedno 10 min video od Janky Hrmovej s presným tutorialom, kde pracuje s tou istou sadou a mas krásne nechty na 3 týždne za pár desiatok minút. Možno to je pre niekoho v cenovo vyššej kategórii ale na bazári nájdeš za zlomkove ceny a v super stave.
Gellak je jednoduchy a rýchly, za mna super aj financne kedze mi rychlo rastu nechty, neviem si predstavit kazdych 7-10 dni davat 30-40€ za nové. Pre mna je zaklad dobry podkladovy lak, mam od kamosky taky co sa nadherne zlupne skoro cely naraz, cize odstranene za par minut. Kupila som si jeden le mini macaron lak, ma to byt 3v1, podklad, lak aj nadlak ale jednak sa mi rychlo kusok odlupol a hlavne ma skoro porazilo ked som to davala dole, drobil sa ako slak, ked som dala dole aspon 2milimetre naraz tak som oslavovala. Hlavne ze stal 16e 🥲
@pandusica s gellakom sa robi prakticky rovnako ako s obycajnym lakom. Ja pouzivam obyc vatove tycinky ked mi ujde ruka a kupila som si este v dm take manikurove drievka, na jednej strane su sikmo zrezane a na druhej maju drsnu spicku ako pilnik. Ak aj nahodou cosi prehliadnem tak po vytvrdnuti mi zvycajne ten lak co skoncil na kozi ide pekne zoskrabnut nechtom
@magnoliaa le mini macaron mi vydrzi max 3 dni
@reddflowerlife treba sa s tym naucit pracovat
@magnoliaa Robim to presne podla postupu tej pani co dava videa na instagram, mam bye bye cuticle, zatlacim kozicky, obrusim blokom a konce zebrou, dam cleaner, dam builder gellak, pozom farebny a topcoat.Vsetko tenke vestvy. Aj tak max 3 dni sa drzi. Ako inak sa da s tym este pracovat. Uplne rovnaky postup ako tie co robia tutorialy na videu.
@pandusica ano, ano, nie