Gél lak nechty/lampa dm

17. júl 2024

Ahojte, uvažujem že si kúpim lampu na gél lak. V živote som nebola ani v salóne na nechty. Myslíte že to zvládnem doma sama? Videla som tu lampu aj na stránke DM za cca 55 eur s komplet príslušenstvom. Máte niekto tu sadu z DM? Prípadne ktorú máte za dobrú cenu? Nepoškodzuje to nechty? Vydrží to koľko? Ďakujem

smejko234
17. júl 2024

Staci ti lacnejšia lampa , ak si chces robit len gel lak ..kup si nejaky podklad ,lak a top coat a nechty mas ako od manikerky 🙂)

autor
17. júl 2024

@smejko234 a ktorú myslíš lacnejšiu? Ty si robíš doma?

smejko234
17. júl 2024

Ano ja si robim doma 🙂 pozri net tam je vela lámp a uz podla ceny sa rozhodneš ..ja som si tiez zo zaciatku kupila celu sadu ale za 100€ a bolo mi to uplne na nic

autor
17. júl 2024

@smejko234 aha teraz pozerám že ceny sú aj od 10 eur, to by mi úplne stačilo na začiatok. A používaš teda všetko že opilnikovat najskôr atď podľa videá? A koľko ti to vydrží. A ešte sa chcem opýtať nejaké lacnejšie laky kúpim aj niekde v drogérii?

smejko234
17. júl 2024

najskôr si nechty upravím (kožičky zatlačiť ,ostrihať ,zdrsniť povrch nechtu )…potom primer ,gel lak a nakoniec top coat…vydrží to dlho , ale ja vzdy chcem inú farbu takze každé 3 týždne striedam 🙂 a ano maju aj v drogérii laky lacnejšie napr.Essence len treba citat ci to je gel lak

autor
17. júl 2024

@smejko234 ďakujem ti moc a aj tie ostatné veci ako Primer,top dosť, pilník na zdesenie tiež kúpim klasický v drogérie? Na všetkom má byť písané že je to gél lak,áno? A dole to ide aj obyčajným odlakovacom? No tri týždne to he úplne super, to ani by dom tiež nechcela dlhšie

smejko234
17. júl 2024

Vies co v DM drogérii su dost drahe tie pilniky takze to by som odporučila objednat napr z ciny alebo kludne kupit v nejakom čínskom obchode

autor
17. júl 2024

@smejko234 super,ďakujem,veľmi si mi pomohla

smejko234
17. júl 2024

Mozem ti kludne napisat cely postup ako to robim ja ak chces a ake produkty používam

autor
17. júl 2024

@smejko234 no ak by ťa to neobťažovalo, tak kľudne. Bola by som rada. Hlavne ak je to cenovo dostupné,uvidím či má to bude baviť a ako to bude vyzerať,tak ešteže si mi poradila aj lacnejšiu lampu 😊

smejko234
17. júl 2024

Vlastne postup som uz cca napisala takze ti napisem produkty ktore používam 🙂
-pilnik klasicky +na zdrsnenie povrchu obdĺžnikový
-cleaner na odmastenie
-primer
-gel lak
-top coat
Vlastne tieto produkty mam z tej predražene sady na nechty takze značky ti nebudem odpurucat .Ale tieto veci ktore som ti napisala skus si najst na internete a objednať ..a este jedna vec ,dnes som si akurat kupila od značky She podklad aj top coat 2v1 za 5€

autor
17. júl 2024

@smejko234 paráda, tak pôjdem tam popozerať aj ja. A pozrela som lampu na shein,asi začnem radšej takou🤣

autor
17. júl 2024

@smejko234 a ten pilník na zdesenie to je klasický taký obyčajný papierový či ako to nazvať, alebo nejaký speci...

luccija
17. júl 2024

Zvládneš to aj sama ja si tiež robím gellak, keď mám chuť dávam si aj priesvitný gél s na to gellak.
Ja si niekedy ani neodmastim len vypilnikujen nanesiemegél zatvrdnem v lampe, potom gellak a na vrch top coat ten mám z DM.
Lampu som kúpila na crystalnailsba.sk aj priesvitný gél aj gellaky 3 v 1, ale kupujem aj v drogérii, alebo z naninails rôzne ..pilník je taká kocka tiež ich majú na crystalnailsba

marcipanovatorta
17. júl 2024

@smejko234 a ako to potom dáte dolu?

autor
17. júl 2024

@luccija ten gél to myslíš Primer?

autor
17. júl 2024

@marcipanovatorta no aj toto na zsujima

marca12
17. júl 2024

Pilnik na zdesenie. Milujem autokorekt 🤪🤭🤣

autor
17. júl 2024

@marca12 🤣🤣🤣 ani som si nevšimla.

luccija
17. júl 2024

Nie, to sú gellaky
Píšu tam, že si môžeš dať aj base gel ten mám tiež od nich a buď si dam base gel vytvrdenem a na to gellak, alebo si len opilnujem nechty a nanesiem gellak a na to top coat ten ti spraví nechty pekne lesklé ten mám z DM lacný tuším Essence za 3 eir ja nepoužívam odmastovac ani primer a držia vyborne

autor
17. júl 2024

@luccija prepáč že sa pýtam ako blbec,ale akoze dám si tento podklad čo radila vyššie smejko, dám do lampy, na to si dám nejaký farebný gél lak, zas dám to ldmpy a na to do dám top dosť, čiže napr tiež tento čo radila smejko? A zas do lampy. Tak? A potom dole to ide ako? Kolegyni a dcéra si to robí a ona vravela,že si to zlúpi po čase...

luccija
17. júl 2024

Ja som to odfotila nečítam ostatné každý má iný postup.Opilnikujem, dám base gel, keď ich chces mať hrubšie a viditeľnejšie dám do lampy, dám gellak, do lampy a na koniec z DM topcoat pozerala som, že to je miss sporty a nechám zaschnúť
Ten druhý z Orly treba dať vytuhnuť tiež do lampy
Ja nepoužívam primer, odmastovace atď...len takto jednoducho a držia mi 2-3 t a robíš všetko aj v záhrade bez rukavíc.Ked dám base gel a je viditeľnejší odrast a mám výraznú farbu tak odrast opilnikujem do stratena a znova dám gellak a do lampy.Je len na tebe či použijes aj base gel vtedy sú nechty "mohutnejšie" keď nemám chuť sa s tým hrať dám len gellak a topcoat

autor
17. júl 2024

@luccija super, ďakujem moc, no na začiatok asi aj mne bude stačiť tejto jednoducho, mňa to moc nebaví keď nám pravdu povedať🤣🙊 takže čím jednoduchšie...

autor
17. júl 2024

@luccija a ešte čím to dávaš dole?

luccija
17. júl 2024

Ten base gel je dobré hustý, takže si ho vieš aj ako laik dobre naniesť.Ja si aj pedi robím sama.Lampu mám tiež od nich.Moja kamarátka si robila u nich kurz na nechty a z tých gellakov čo som mala sa mi zdajú najkvalitnejsie.Este mám z naninails a Marilynnails
Odlakovacom na gellak

autor
17. júl 2024

@luccija paráda, ďakujem za tipy

autor
19. júl 2024

Žienky prosím vás, keď vyberiete nechty z lampy, treba ich utrieť tým čističom a nejakou handričkou. Kde kúpim tu handričku? Aj v dm napríklad? Alebo pod čím to nám hľadať na nete? Ďakujem

smejko234
21. júl 2024

na bunicitu vatu naniesť cleaner a mas hotovo

autor
21. júl 2024

@smejko234 ďakujem