Baby ako si robite gellak doma s akými produktami? Vyskusala som le mini macaron a nula bodov vydrzi to maximum tyzden.
@sima234 mala som naninails ale hneď sa mi gellak zlupoval :/
Skus Truscada značku...mne tieto gely držia, ale teda postup treba dodrzat, necht trocha prebrusit, odmastnit a nezabdnut na top gel a ja zaver nechavam v ledlampe aj dvojnasobok casu, kludne aj 4 minuty
@tinqua a ako dlho ti vydrzia?
Obvykle kym to nechcem zmenit...tak kazde dva tyzdne
Mne vydržia aj tri týždne. Ono je dôležite pripraviť poriadne necht na aplikáciu.
Ja somala z ali vsetko a 3tyzdne v pohode..boli uz odtasty. A to som ani nejak ich nepeipravovala teda nepilnikovala. Len presla odlakovacom a robila
@sima234 no dobre a ako pripravujes ? Ja si opilnikujem, dam si clenaer, primer, ultrabond a aj tak mi nic nedrzi
Upravím si kožičku okolo nechtu, prebrúsim, odmastím, dám si primer, podkladovú bázu, zvyčajne 2 tenké vrstvy farebného laku a nakoniec top shine. Po každej vrstve, okrem primeru, nechám vytvrdiť v lampe max 2 minúty (pridávam čas postupne, čím viac vrstiev). Dôležité je, aby lak nestiekol ku koži, vtedy sa môže stať, že sa odchlipne. Aspoň, tak robím ja a nemam problém. Ale každému sadne niečo iné.
Ja používam gellak z dmky a maximálne som spokojná ☺️☺️ opilnikujem troska z vrchu, odmasnim, nalakujem 1 vrstvu a do lampy 30s, druhá vrstva 30s a na vrch dám priesvitný na 1 minútu niekedy 2. Potom ešte utriem z vrchu a hotovo. Vydržia mi 2 týždne určite, na nohách omnoho dlhsie akurát je to idrastene a musím dorobiť
@luciferka93 ktory to je prosim Ta?
@cipina ten top coat je vrchný a farieb mávajú veľa na výber, plus mam k tomu ešte tie čistiace tampóny, ale už som minula. Ale majú tam všetko pri sebe, isto nájdeš, aj na odstránenie gellaku
Ja som začala štartovacou sadou z Naninails.