Gél lak na doma

9. jún 2024

Baby ako si robite gellak doma s akými produktami? Vyskusala som le mini macaron a nula bodov vydrzi to maximum tyzden.

sima234
9. jún 2024

Ja som začala štartovacou sadou z Naninails.

autor
9. jún 2024

@sima234 mala som naninails ale hneď sa mi gellak zlupoval :/

tinqua
9. jún 2024

Skus Truscada značku...mne tieto gely držia, ale teda postup treba dodrzat, necht trocha prebrusit, odmastnit a nezabdnut na top gel a ja zaver nechavam v ledlampe aj dvojnasobok casu, kludne aj 4 minuty

autor
9. jún 2024

@tinqua a ako dlho ti vydrzia?

tinqua
9. jún 2024

Obvykle kym to nechcem zmenit...tak kazde dva tyzdne

sima234
9. jún 2024

Mne vydržia aj tri týždne. Ono je dôležite pripraviť poriadne necht na aplikáciu.

slavomira236
9. jún 2024

Ja somala z ali vsetko a 3tyzdne v pohode..boli uz odtasty. A to som ani nejak ich nepeipravovala teda nepilnikovala. Len presla odlakovacom a robila

autor
9. jún 2024

@sima234 no dobre a ako pripravujes ? Ja si opilnikujem, dam si clenaer, primer, ultrabond a aj tak mi nic nedrzi

sima234
9. jún 2024

Upravím si kožičku okolo nechtu, prebrúsim, odmastím, dám si primer, podkladovú bázu, zvyčajne 2 tenké vrstvy farebného laku a nakoniec top shine. Po každej vrstve, okrem primeru, nechám vytvrdiť v lampe max 2 minúty (pridávam čas postupne, čím viac vrstiev). Dôležité je, aby lak nestiekol ku koži, vtedy sa môže stať, že sa odchlipne. Aspoň, tak robím ja a nemam problém. Ale každému sadne niečo iné.

luciferka93
9. jún 2024

Ja používam gellak z dmky a maximálne som spokojná ☺️☺️ opilnikujem troska z vrchu, odmasnim, nalakujem 1 vrstvu a do lampy 30s, druhá vrstva 30s a na vrch dám priesvitný na 1 minútu niekedy 2. Potom ešte utriem z vrchu a hotovo. Vydržia mi 2 týždne určite, na nohách omnoho dlhsie akurát je to idrastene a musím dorobiť

cipina
9. jún 2024

@luciferka93 ktory to je prosim Ta?

luciferka93
10. jún 2024

@cipina ten top coat je vrchný a farieb mávajú veľa na výber, plus mam k tomu ešte tie čistiace tampóny, ale už som minula. Ale majú tam všetko pri sebe, isto nájdeš, aj na odstránenie gellaku