Dievčatá prosím Vás poraďte gél lak bez použitia lampy, ktorý naozaj vydrží. Nechty mám veľmi krehké a gélové nechty mi držia len od jednej nechtarky a to som ich už vyskúšala dosť 🥺 chcela by som niečo ekonomickejsie.Dakujem za rady...
Gellak neuschne na vzduchu. Na akýkoľvek gellak potrebuješ UV/led lampu. V každom pripade si vieš kúpiť aj nejakú základnú lampu za 20-30€ a základnú sadu na gellak. Síce za toto všetko dáš tak 60€ avšak z dlhodobého hľadiska vieš ušetriť. Samozrejme len v tom pripade ak si zručná a nezničíš si nechty pilovaním. Ak máš akékoľvek otázky, tak sa kľudne pýtaj ako manikérka sa živím už niekoľko rokov. 😇
@marosusu Klasické gellaky niesu na toto vhodné ale skús si pozrieť https://leminimacaron.sk/ tam si natrieš farbu na necht ako keď si lakuješ obyčajným lakom a dáš do takej malej lampičky. Vydrží to dlhšie ako klasicky lak, tuším cca 7-10 dni avšak určite nečakaj výsledok ako od manikérky. Mínusom je, že tie produkty sú ozaj drahšie, farba stojí aj 16-17€. Čo je už skoro cena gellaku v salóne, avšak z druhej strany ti vydrží na viac použití z dlhodobého hľadiska. Plusom je, že to budeš mať rýchlo hotové keďže natrieš len dve vrstvy, dáš do lampy a je to hotové. Snáď som pomohla baby😁a dúfam že píšem porozumitelne😅
@ada_alica ja som nic take nenasla, ani tie Essie laky, to by som musela jedine nic nerobit. Ja na nechty nechodim, cize som prave skusala doma, ze co to da.