Freylish značka

30. júl 2024

Ahojte, mate niektora skusenost s touto znackou ? Konkretne ma zaujima fen.
Ďakujem. 🙂

akrobrab
30. júl 2024

Za mna nic moc kvalita, fenuje normalne (nic speci som si nevsimla - kupovala som ho na kucerave vlasy), ale po roku pouzivania mi praskol plast v tomto mieste.

autor
30. júl 2024

@akrobrab dakujem. Co som pozerala na insta, sama chvala, ale teda je mi jasne ze maju za to zaplatene, ale niekedy propaguju fajn veci. Len ja ked si vyfenujem vlasy mam ich take tvrde, krepovite, tak preto ma aj toto zaujalo, mam sice aj iny fen, s tym su vlasy ovela lepsie, no ako pisem, toto ma zaujalo, len je velmi malo recenzi na tento Freyelish.

belluci7396
30. júl 2024

Podľa mňa ak pouzijes správne produkty pred alebo počas toho Fenovania vlasy budú iné, nemyslím si že ten fén spraví divy , akurát som nato pozerala a u mňa platí pravidlo, čím viac propagovane tým väčšia blbosť 😀. Vyskúšaj od monplatin olejcek z lanových semiacok stačí mini kvapka, a vyfenuj 🙂 žiadne krepovite vlasy, tvrdé … ja mám suchý krepovity kučeravy vlas. A s týmto je to jeden zázrak.

pe_mi
30. júl 2024

Ahoj,mám kulmofen a žiadna výhra.ako obyčajný za 25 eur.tiez som sa dala nalákať asi pred rokom na IG, keď tak veľmi frčali reklamy .. neinvestuj do toho
To už lepšia kvalita značka babyliss, majú aj feny,žehličky..to je dobrá značka

33tinka33
4. okt 2024

Ahojte. Ja som sa nechala nalákať IG reklamou a zatiaľ som veľmi spokojná. Kúpila som taký set 4v1 a funguje super a pekne to vyzerá. Tak uvidíme neskôr, lebo na stránke majú len pozitývne recenzie, tak snáď to tak aj bude 🙏☺️

seag
8. okt 2024

Ten fén reálne nevydrží ani rok...mala som ho, používala som ho minimálne, nikdy mi nespadol a zachvíľku sa pokazil. Nie som jediná podľa recenzií je veľmi veľa zákazníkov, ktorým sa pokazil.