Francúzska manikúra doma

4. aug 2023

Baby chcem sa spýtať aké je najlepšie riešenie keď si chcem spraviť Francúzku manikúru doma. Momentálne nemám možnosť ísť na manikúru a potrebujem také dočasné riešenie aby mi to vydržalo aspoň týždeň. Ak by som si urobila konce nechtov bielym perom a pretrela to bezfarebnym lakom vydrží to aspoň týždeň a bude to vyzerať dobre? Ďakujem

jaass
4. aug 2023

Ja si robím takto, dám biely lak a na vrch potriem priesvitným Sally Hansen Miracle gel step 2. Nechty mi vydržia 10-14 dni 🙂

colsami
4. aug 2023

Ano ja robim len doma s tym ze vydrzia ten cca tyzden (ale ja denne umyvam a susim ruky xy krat lebo musim). Tiez robim normalne konceky bielym lakom (existuju na to aj take nalepovacie pasiky ktore niekedy su v drogerkach, no popravde tie som pouzila asi 2x, obycajna lepiaca paska je lepsia), a po vyschnuti len pretriem priesvitnym lakom.
A na youtube najdes tiez kopec navodov a moznosti.

Podla mna je to tak pekne spravene, a bezne sa ma ludia pytaju kam chodim na manikuru, takze uz par rokov si nechty iba doma robim...

lejllamt
4. aug 2023

https://www.mojadm.sk/essence-sablony-na-francu... ak potrebuješ iba šablónky...ale bývajú aj celé sady s lakmi.... mne osobne vydrží lak tak 3 dni.... viac nie