Feel Pearls prášok na pleť

modralyzicka
1. okt 2024

Ahojte dievčatá, máte niekto skúsenosti s perlovým práškom Feel Pearls na pleť (prípadne s ich novým LED prístrojom ma tvár)? Na nete sú len ospevujúce recenzie, ale reálne na FB ani IG nemajú skoro ani jeden komentár. Až sa mi nezdá toľká chvála a žiadne negatívne recenzie..😅 Prosím máte niekto reálnu skúsenosť? Ďakujem 😊

esteris
1. okt 2024

@modralyzicka tie na ich webe ani netreba brať do úvahy, každá značka si ich väčšinou píše sama. Ja takto hľadám recenzie k Malinna a tiež nikde nič 🤷‍♀️

lennele
14. okt 2024

Ahojte, ja som si po prvý krát objednala of Feel Pearls prášok už s polu s LED prístrojom na základe recenzie od Janky Hrmovej, lebo som si robila o tom research na internete a prišlo mi to ako najlacnejšia možná a vhodná varianta led prístroja.

Po používaní prášku to bolo príjemné, ale keďže často nepoužívam neviem presne určiť výsledok.

Led Prístroj používam, každý deň dvakrát denne. Najčastejšie používam modré osvetlenie, kvôli akné a musím uznať, že to zmierňuje akné. Ako náhle som prestala prístroj používať mám pocit, že sa mi to zhoršilo.

Žiaľ prístroj nie je, tak komfortný na používanie aj napriek tomu, že na reklame tvrdia len 10 minút denne tak mne zaberie používanie aj 20minút denne, keďže ten prístroj smie byť na jednom mieste maximálne 2 minúty a to si musíte prikladať na tvár na rôzne miesta zvlášť čo nie je komfortné si prikladať a držať ten prístroj aj 20minút...

Najideálnejšia je LED maska výhodou je, že použijete ju len na 10 - 15 minút bez toho aby ste niečo museli držať, ja by som si kľudne dala takú meditáciu pritom a však najúčinnejšie LED masky sú extrémne drahé nad 250 vyššie. Ešte rozmýšľam silno nad LUMI led maskou. 🤷🏼‍♀️ Inak k tomu prístroju to oranžové svetlo nevidím žeby pre mňa niečo robilo... To modré skôr urýchľuje hojenie akné... A to červené používam len sem tam lebo modré je potrebnejšie.

Podľa prieskumu na youtube je naj naj vhodnejšia LED svetelná terapia cez panely. ☺️