Ahojte, chcela by som sa opýtať ako si mám vybrať správny odtieň VFX make-upu od Farmasi takto cez internet? Som z toho jeleň 🤔
A ak aj budes mat vzorky, tak ten make up sa na ne vobec nechyta - teda aspon ked ja som kupovala. Vzorka uplne top a make up co dosiel bol cisty hnus
@kristiinaaa ani ho nekupuj..hrôza
@evcagabi Rovnaká skúsenosť, vzorka super a potom normálne balenie celé zle.
@lussinka309 a poradíš prosím nejaký fajn krycí make-up? Ďakujem ☺️
@tamitamitami hej? No teraz mám pocit že je všade to farmasi tak som že by som ho vyskúšala
@kristiinaaa Ja som mala vzorky a tie boli úplne úžasné, potom som si kúpila veľké balenie a úplne iný produkt (samozrejme horší).
@kristiinaaa mam odskusane dobre krycie: catrice liquid - keď dáš správny krem pod to vydrží ti rovnaký az do večera, Loreal infaillible, Dermacol cover - ten je ale extrémne krycie už na veľmi zlú pleť, Pierre René matte active mam teraz a tiež super.
Mala som aj highend make upy od dior, lancome, estee Lauder ale výsledok rovnaký ako s lacnejsimi.
Ja mám ten makeup a som spokojná do tej kryje ak si skôr taká bledá ale nie zas úplne ako stena skús odtieň cashmeer ak si tmavšia skús natural beige
@tamitamitami fakt som bola sklamana, dala som ho nakoniec malej neteri na hranie 😅😅 a to iste aj kamoska hovorila, ze bol strasny - objednavali sme spolu. Ale zato s bb kremom som spokojna
@kristiinaaa ak tak vyskusaj ten bb krem, este som spokojna so serom na riasy a obocie a nechtikovy krem aj balzam je fajn. Zato riasenky sa mi zdaju strasne precenovane rovnako ako aj ten make up
Ja sa na neho nemozem sťažovať je to najlepší Makeup aky som kedy mala 🙂 da sa naniesť v tenkej vrstve a vyzera prirodzene a da sa aj v hrubšej a ten Makeup prekryje vsetko …ako mu..ja si ho neviem vynachváliť 🙂
@kristiinaaa najlepší makeup pre mňa je estee lauder double wear...samozrejme cena vyššia ale vydrží mi niekoľko mesiacov. A z tych drogerkovych loreal true match. A to mám toho vyskúšané veľa.
@kristiinaaa farmasi je všade lebo influencerky majú z toho prachy 😄
Dobrý deň, ak sa cezomna registrujete pre zľavu rada vám zašlem vzorky zdarma 🙂
@kristiinaaa ahoj Kika, poradim ti - posli mi foto odlicenej tvare a najdem ti vhodny odtien
Nijako…musis mat vzorky odniekiaľ