Farbenie vlasov späť na blond

28. sep 2024

Čaute,

Asi 2 alebo 3 roky si prefarbujem vlasy na červeno. Pôvodne som špinavá blond. Ano robím to doma..nie, nemám zničené vlasy.

Nemám peniaze na kaderníka keďže mam veľmi veľmi veľmi dlhé a husté vlasy. (Používam zhruba 3-4 farby bezne)

Chcela by som ísť späť na blond, len som počula ze z cervenej/rysavej to ide veľmi ťažko.

Chcem sa len spýtať ci niektorá nemá skúsenosti. Alebo ci to mam fakt tento krok nechať na kaderníka? (Alebo možno fakt ostanem navždy cervenovlaska :D)

96barbora
28. sep 2024

Z vlastnej skúsenosti rozhodne kaderník a pozor, ani nie každý kaderník to zvládne. Čiže vybrať si radšej skúsenejšieho, drahšieho, proste takého, ktorý sa dovzdeláva, má prehľad a vie čo robí. Radšej zaplatiť raz 150eur ako 5-krát 20 a nič z toho.
Blond farba je ale finančne veľmi náročná, ak teda chceš, aby to vyzeralo dlhodobo dobre.

buberova
28. sep 2024

Určite to nechaj na kaderníka a máš pravdu, nebude to ľahké a nebudeš na jedno sedenie platinová blondína 🙂

autor
28. sep 2024

@buberova tak mne stačí špinavá ako som bola, lebo úprimne ma to už nebaví stále farbiť keďže za 1-2 mesiace mam odrast jak svet

autor
28. sep 2024

Moja babka sa farbila snáď od mlada až po 70tku, a akože ona by sa aj toho nebála ale ja áno :D

really8
28. sep 2024

Mala som cervene. Na blond to bude tak na tri sedenia a priprav si 500e. Ale to vsetko v pripade ze pojdes k dobrej kadernicke, ktora ti setrne stiahne farbu a poskytne nalezitu starostlivost. Da sa to aj rychlejsie a urcite za menej ale mozes mat vlasy ktore sa ti do mesiaca zacnu lamat a budes mat seno na hlave.

blondinka95
28. sep 2024

Za 150 to určite nebude.

Byt tebou idem sa opýtať nezavazne do kadernictiev a povedia ti orientacnu cenu aj ze na kolko sedeni a pod

autor
28. sep 2024

@blondinka95 myslíš ze viac? Mne inak všetko veľmi dobre chytá

kosicanka2018
28. sep 2024

Ja som isla z ciernych. V DM maju Subrinu, odfarbovac. Vytiahne farbu a neposkodi vlasy. Ale smrdi riadne 😁 a potom podla vysledku nafarbit na svetlu farbu 🙂

really8
28. sep 2024

Ty nechapes? Je jedno ako ti chyta. Ak to chces mat pekne a aby ti ostali zdrave je treba dodrzat nejaky postup a niekolko krokov. Napisala som ti kolko to stalo mna a to som ani nemala vo vysledku blond ale svetlo hnedu. Samozrejme ze to ide za menej. No uvidis co ti ostane na hlave. Ja by som neriskovala

really8
28. sep 2024

@kosicanka2018 cierna farba ide lahsie dole ako cervena.

blondinka95
28. sep 2024

Neviem odkiaľ si a aké sú u vas ceny ale u nás bežne okolo 100ky bežne farbenie. Keďže ty potrebuješ vytiahnuť tu farbu z vlasov, neviem ci to ma súvis s tým ze ti dobre chytaju farby :( ja som bola roky cervena a potom som si dala hnedu v kadernictve a červené odlesky som mala aj keď som to casom ešte sama prekryla tmavymi. Kým mi tie vlasy nevyrastli ten cerveny pigment bol tam. Ja by som sa do toho nepustala sama, lebo si myslím ze si uskodis a twk ci tak budeš musieť ist do kadernictva.
Ešte mozes odfotit si vlasy a s popisom co mas a co chceš napisat kadernickam, aj ja som to robila. Keďže veľa z nich funguje na socialnych sietach nie je to divne a dajú ti orientacnu cenu a uvidíš co spravis

kosicanka2018
28. sep 2024

@really8 ja som mala na hlave vsetky farby, kedze som farbila kazdy mesiac na inu a nebol problem. Ale samozrejme kazda mame iny pigment, inu kvalitu ci hustotu vlasov. Nehadam sa 🤷🏼‍♀️😁

really8
28. sep 2024

@kosicanka2018 jasne urcite. A taktiez zalezi aj co autorka od vysledku ocakava. Ja som narocny zakaznik, mala som presnu predstavu a s vysledkom som bola maximalne spokojna. Tak isto mam vlasy este v lepsej forme ako pred tym

sisska96
28. sep 2024

Aj ja sa farbim sama, nie je to žiadnaveda. Niekedy kaderníčka robí mi ombre alebo niečo iné