Farbenie vlasov doma

jaja9098
27. jún 2024

Ahojte máte prosím skusenost s farbenim vlasom doma s profesionálnymi farbami? Chodím raz do roka kadernikovi na melir ale ten mi toľko nevydrží. Mám bledo hnedé odrasty a dĺžky biely melir, už stmavnuty. Kedysi som si farbila vlasy s farbami z drogerie, a tak to aj dopadlo tak teraz mam pred tým respekt🙈 ale k veci-potrebovala by som radu ako si zafarbim odrasty a zároveň dĺžky aby som to mala rovnomerne tak aby som mala čo najsvetlejsiu farbu s tým že si neodpalim vlasy😁
Ďakujem❤️

butterflyeffect
27. jún 2024

@jaja9098 chodim sa strihat prqvudelne ki kadernicke ale farbim si doma ale na tmavo, na svetlo by som to doma neskusla, poznam baby co sa farbia na blond doma a teda vidno to! Vlasy su suche, znicene, a vidno ze aj ked zafarbia odrasty tak je tam rozdiel ze tie vlasy nie su jednotne. Raz do roka na melir je brutal malo ved to vlasy odrastu za rok 12 a viac cm. Mama ma melir a chodi kazde 4 mesiace aby to dobre vyzeralo a pouziva plus tonovacie sampony/ kremy aby mal peknu farbu.

jaja9098
autor
27. jún 2024

@butterflyeffect jasne viem že to je malo, len kaderník mi ich nechcel farbiť a chcela by som jednotnu farbu. Rátam samozrejme s tým že vlasy sa trocha zničia..

nika_val
27. jún 2024

@jaja9098 v skupine Staroslivost o vlasy som pisala dlhy samostatny príspevok o farbení vlasov doma profi farbami
Keď prídeš do skupiny, hneď na vrchu je pripnuty príspevok Naucné príspevky - ten ked si rozklineš a nájdeš članok o farbení tak cez ten # sa preklikneš na celý príspevok 🙂

butterflyeffect
27. jún 2024

@jaja9098 zmenit kadernika. V dnesnej dobe je tolko na vyber a ze tinkadernik povie ze nechce. Su aj rozne setrne farby ktorymi to vie spravit ale doma by som to nerobila. Moze byt trochu a moze byt aj vela-ja som si takym experimentovanim odpalila vlasy. Nie naraz, ale postupne sa zacali cele odlamovat, prosto to na ne bola zataz.