Farbenie blond hennou

16. apr 2024

Ahojte,chcela by som na svoje šediny dať blond hennou
Chytí vôbec? Ďakujem 🤗

autor
16. apr 2024

Prepáčte,nadpis mal byť farbenie blond hennou

daniela2202
16. apr 2024

A to chcem vedieť aj ja 😁

ailiba
16. apr 2024

Zalezi na tom, aka bola povodna farba vlasov a kolko je tych sedin.

viestta
16. apr 2024

@ailiba a zalezi aj na tom aka henna, musi byt kvalitna aby prekryla

leiaorgana
16. apr 2024

Henna samotná existuje iba v červených tónoch a podľa zberu rastliny sa líšia odtiene, môže byt svetlejšia a ryšavá. Do ostatných farieb sa ku henne pridávajú iné farbiva, aby bola tmava alebo mala trochu iný odtieň. Na blond 'hennu' sa používa iná podobná rastlina, volá sa senna a henny je v tej zmesi len veľmi malé množstvo pre zlatistý odtieň. Daj však pozor často tieto blond henny chytia skôr na takú neprirodzenu žltú 🙂 ja používam henna+indigo a mám ju na hlave asi 2 hodiny (mala som aj 5), napriek tomu mi šediny prekryje asi len na 30% a šediny sú rysave, ale mne to nevadí, lebo to vyzerá, že to tak ma byt 😄 je ale rozdiel či používaš čisto prírodne produkty alebo s nejakými chemickými prísadami. Tie možno prekryjú šediny lepšie

lube_zna
17. apr 2024

Aku mas svoju povodnu farbu vlasov? Mne se celkom osvedcila znacka khadi, mam svoje "spinava" blond. Sedive dostanu zlatavy ton/ odlesk a niesu tak viditelne. Rataj s tym ze blond "henna" ti vlasy nezosvetli, iba trochu natonuje.

zuzinabila
17. apr 2024

Nie,nechyti.blond henna neprekryva sediny,iba ozivi vlasy ktore uz su prirodzene blond

autor
17. apr 2024

@lube_zna aj ja mám svoje takú ako špinavú blond.☺️

ailiba
17. apr 2024

@viestta to ano... Ale mamina si kupila normalnu hennu v drogerii a pekne jej to prekrylo. Mala uz tak polku sedivych. Mozno zalezi aj na vlasoch. Ti, co maju hrubsie, hrubsie vlasy su na tom horsie.

lube_zna
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lube_zna
17. apr 2024

Skus pozriet, mne sa tato znacka osvedcila: https://www.khadi.cz/cz/page/2505/ukazky-barven...

autor
18. apr 2024

@lube_zna vdaka