Farba, ktorá vytiahne melír z hnedej

mama4444
16. feb 2024

zienky prosim. chcem si zosvetlit konce vlaskov domac. farbenim. KTORA farba by mi vytiahla co najbletsie ???? dakujem

krasneleto
16. feb 2024

@mama4444 melirovaci prasok a peroxid

lavender94
16. feb 2024

@mama4444 žiadna farba ti nevytiahne pigment z vlasov. Keď si das na hnedé vlasy blond farbu, skončíš v lepšom prípade s podobným odtieňom ako máš alebo v horšom s nejakou slamou do ryšava. Na to jedine ako bolo vyššie spomenuté, peroxid. Ale ak sa pýtaš na modrom koniku akú farbu použiť s nevieš, že toto sa farbou nerobi, peroxid by som do rúk nebrala. Chce to určitý skill aby si si nedodrbala vlasy na totálku

krasneleto
16. feb 2024

popripade este boli take farby na balayage... s hrebenom... ale princip je ten isty ako melir s peroxidom, pretoze farba ako taka ti nevytiahne moc
@lavender94

nika_val
16. feb 2024

@lavender94 aj obyčajná farba sa mieša s peroxidom (hneda, čierna,..) peroxid funguje ako aktivator takže tu nejde o samotny peroxid ako o ten melirovaci prášok

@mama4444 suhlasim s komentarmi vyššie keď ani netušíš čo na to použiť tak to nerob doma. Prinajlepšom skončíš ryšavá a pri najhoršom si spáliš vlasy
Pretože predpokladam že si narážala na tie drogeriove krabičkove blond farby čo su extremne silne zosvetlovače ktore v baleni obsahuju extremne silne peroxidy takže ano slubuju z čiernych blond no za aky cenu
Plus konce vlasov su už aj tak mrtve vlasy ktore su suchčie lamavejšie same o sebe ak na ne dáš taku silnu vec tak si extremne vysušíš zničíš alebo odpáliš
Toto patrí do rúk kaderníkom 🙂

lavender94
16. feb 2024

@nika_val viem, že sa s peroxidom mieša farba, ale z otázky autorky mi prišlo, že si chce kúpiť obyčajnú blond farbu a s tým si urobiť melir

mama4444
autor
17. feb 2024

@lavender94 ano;) trosicku zosvetlit par spodnych pramienkov

michaela7258
19. feb 2024

Ako kaderníčka ti neodporúčam domáce experimenty vlasov 🫣 záleží od toho aky typ Vlasu mas napr. Kvalita, hustota, hrubka a aky mas dvoj pigment vlasu toto všetko treba zohľadňovať.. Poradím ti odborníka a zver sa jemu do rúk.. Existuje osvetľovac vlasov len nie každý kaderník s nim pracuje je to drahšia záležitost.. Po aplikovaní ma tendenciu otvorít vlas a rozpustiť pripadne farby je to Dobra voľba na to co by si chcela dosiahnuť 👌