zienky prosim. chcem si zosvetlit konce vlaskov domac. farbenim. KTORA farba by mi vytiahla co najbletsie ???? dakujem
@mama4444 žiadna farba ti nevytiahne pigment z vlasov. Keď si das na hnedé vlasy blond farbu, skončíš v lepšom prípade s podobným odtieňom ako máš alebo v horšom s nejakou slamou do ryšava. Na to jedine ako bolo vyššie spomenuté, peroxid. Ale ak sa pýtaš na modrom koniku akú farbu použiť s nevieš, že toto sa farbou nerobi, peroxid by som do rúk nebrala. Chce to určitý skill aby si si nedodrbala vlasy na totálku
popripade este boli take farby na balayage... s hrebenom... ale princip je ten isty ako melir s peroxidom, pretoze farba ako taka ti nevytiahne moc
@lavender94
@lavender94 aj obyčajná farba sa mieša s peroxidom (hneda, čierna,..) peroxid funguje ako aktivator takže tu nejde o samotny peroxid ako o ten melirovaci prášok
@mama4444 suhlasim s komentarmi vyššie keď ani netušíš čo na to použiť tak to nerob doma. Prinajlepšom skončíš ryšavá a pri najhoršom si spáliš vlasy
Pretože predpokladam že si narážala na tie drogeriove krabičkove blond farby čo su extremne silne zosvetlovače ktore v baleni obsahuju extremne silne peroxidy takže ano slubuju z čiernych blond no za aky cenu
Plus konce vlasov su už aj tak mrtve vlasy ktore su suchčie lamavejšie same o sebe ak na ne dáš taku silnu vec tak si extremne vysušíš zničíš alebo odpáliš
Toto patrí do rúk kaderníkom 🙂
@nika_val viem, že sa s peroxidom mieša farba, ale z otázky autorky mi prišlo, že si chce kúpiť obyčajnú blond farbu a s tým si urobiť melir
@lavender94 ano;) trosicku zosvetlit par spodnych pramienkov
Ako kaderníčka ti neodporúčam domáce experimenty vlasov 🫣 záleží od toho aky typ Vlasu mas napr. Kvalita, hustota, hrubka a aky mas dvoj pigment vlasu toto všetko treba zohľadňovať.. Poradím ti odborníka a zver sa jemu do rúk.. Existuje osvetľovac vlasov len nie každý kaderník s nim pracuje je to drahšia záležitost.. Po aplikovaní ma tendenciu otvorít vlas a rozpustiť pripadne farby je to Dobra voľba na to co by si chcela dosiahnuť 👌
@mama4444 melirovaci prasok a peroxid